Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 март 2005, 11:28 ч.
  • Преглеждания  1 650  Мнения  20  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 412
Кифличките със сирене на Теди-Б станаха чудесни - което беше ясно по подразбиране - мая,прясно мляко и добър кулинар,каквато е тя...но станаха твърди и хрупкави, та въпросът ми е такива ли трябваше да бъдат или мекички-аз така си ги представях. Издайте тайната как да бъдат меки,защото аз съм един начинаещ майстор-готвач и вие сте моето вдъхновение Flutter  Thinking  Heart Eyes

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 358
Още преди да са напълно изстинали ги сложи в найлонов плик.
Аз ги съхранявам в купа - покривам дъното със салфетка, нареждам кифличките и пъхам купата в найлонова торбичка.
Много се радвам, че са ти харесали  Grinning

# 2
  • Мнения: 1 412
Ами те са толкова приятни, че успяха да изстинат само десетина - другите бяха вече унищожени! Чудесна рецепта! Благодаря ти за бързия отговор!

# 3
  • Мнения: 4 358
О да, в началото винаги са хрупкави и по-твърди.
Ако успееш другия път да задържиш унищожението до следващия ден, със сигурност ще бъдат много меки  Grinning

# 4
  • Мнения: 1 349
Стархотна рецепта, благодарности, Теди Hug Моите станаха много вкусни и мекички - и прясно опечени, и след това (успях да скрия няколко за дребната за закуска, иначе абсурд да оцелеят и 1 час). Спазих точно рецептата, пекох на 160 С.

# 5
  • София
  • Мнения: 1 655
Моля ви, дайте ми линк към въпросните кифлички, пак съм пропуснала вкусна рецепта явно.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 302
Цитат на: Svetla1
Моля ви, дайте ми линк към въпросните кифлички, пак съм пропуснала вкусна рецепта явно.
http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?p=151629#151629

# 7
  • София
  • Мнения: 1 655
Благодарско Karimma  #Milti  #Milti

# 8
Наистина са много хуави и лесно се правят. Но моите не помня да достигнаха период на твърдост Embarassed  Laughing . След като ги изпекох само ги покрих с кухненска хартия и отгоре метнах една хавлиена кърпа. Това само, докато наглася масата, че да ги сложа - после на ред бяха термитчетата.
Благодарско още веднъж на Теди за рецептата Heart Eyes

# 9
  • София
  • Мнения: 1 909
Svetla1,

ето ти линк към темата със соленките :

http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?t=13682&highlight=%EA% … F4%EB%E8%F7%EA%E8

Там Теди е дала линк към рецептата. Пускам ти го, но и другите неща не са за испускане.

http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?p=151629#151629

# 10
  • София
  • Мнения: 1 655
Благодаря ти Raya!

# 11
  • Мнения: 488
Теди,
Тези кифлички станаха любими на моето семейство. Правя ги поне веднъж седмично. Вече ги опитахме със сирене, с кашкавал, с мармалад и с локум. Естествено, количеството сол и захар варира  Simple Smile . Разкошни са. Благодаря ти още веднъж.
newsm51

# 12
  • Варна
  • Мнения: 4 284
Въпросче мами  Simple Smile 1 ч.л. = на 1 пакетче суха мая (на д-р Йоткер) Thinking

# 13
  • Мнения: 488
Radinka,
Аз слагам половин пакетче. Да си призная 2 пъти правих с Д-р Йоткер, и двата пъти не бухнаха толкова колкото с мая на други фирми.  Sad . Пак си бяха страхотни на вкус, но малко по-сплескани  Simple Smile

# 14
  • Мнения: 4 358
И аз не съм фен на маята на д-р Йоткер.
Ползвам суха мая в бежово-кафяво пликче, но не съм се сетила да видя каква марка е... по цветовете на пликчето я разпознавам  Embarassed

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт