Здравейте, мами!

там, където работя почнахме за втори път кампанията за събиране на пари за стипендии на деца сираци и полусираци. за ученици и за студенти. Миналата година събрахме за 50 деца, сега искаме поне още толкова! Това са едни много борбени младежи и демойки, много сладки, само си представете, че учат във всякакви университети и не са имали подкрепата на частните уроци, за да влязат! те вярват, че с образование могат да променят съдбата си, която не е била добра към тях и ги е запратила рано-рано я в детски дом, я при баба!

Аз ви моля за две неща:
- влезте в www.kampaniata.org - разгледайте я, направете трафик (това е важно!), дайте мнение намирате ли инфото, което би ви интересувало, как изглежда... че ни е нов видъти съдържанието
- ако ви е по сърце апелът за стипендии дарете! всеки лев е ценен! има няколко начина за даряване, издаваме документи и пр.
- ако знаете за момиче, момче, което се учи с успех в средно училище или университет - кажете му да си подаде документите за стипендия! Успехът е най-важният критерий - 4.50, а всички условия и документи са описани на страницата.

а на церемонията по даването на стипендиите може да се видим настоящи и бъдещи студенти!  Laughing

ваша ечи