Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 745
Това ми е питанката към вас .
Цитирай

Левият бряг на Арда

Мнения: 157
Аз правя мармалад от пъпеш.   На 1 кг смлян или пасиран пъпеш слагам половин килограм захар.

Вари се до сгъстяване и към края може да се сложи малко лимонена киселина.
Цитирай

София

Мнения: 444
И такова ли има  newsm78
Тук се начетох на странни сладка  #Crazy
Сигурно е много вкусно
Цитирай


Мнения: 2 058
вкусно е да, на мен лично ми приличаше на мармалад от кифли от едно време...
беше ми вкусно и то много...
Цитирай


Мнения: 745
nelicka , благодаря ти ! Ще го правя заради малкия ,заради здравословни проблеми му е доста бедно менюто .
Цитирай


Мнения: 240
Конфитюр от вишни и пъпеш
 

Съставки:
500 г вишни 6ез костилките , 250 г пъпеш (без кората) , 750 г захар , 1 пръчица канела , 2-3 суп. лъжици вишновка
 
Приготвяне:
Разбъркайте вишните с нарязания на тънки парченца пъпеш, добавете захарта и канелата и оставете да престоят няколко часа (или цяла нощ). След това варете 4 мин. на силен огън. Долейте вишновката. Готовия конфитюр разлейте веднага в чисти буркани (с винтова капачка) и плътно ги затворете.
 
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.