Препоръчайте ми моля, крем за лице хидратиращ, подмладяващ, освежаващ ... Кожата ми е суха, все още нямам бръчки(на 28 г. съм), за това търся нещо, което хем да предотврати появата им в скоро време, хем да овлажнява. И въобще какви продукти са подходящи за моя случай?
Препоръчайте ми моля, крем за лице хидратиращ, подмладяващ, освежаващ ... Кожата ми е суха, все още нямам бръчки(на 28 г. съм), за това търся нещо, което хем да предотврати появата им в скоро време, хем да овлажнява. И въобще какви продукти са подходящи за моя случай?
R3-фактор на Форевър Ливинг - лек , хидратиращ, подпомага обновяването на клетките, избистря тена и стимулира кожата на лицето сама да произвежда собствен колаген и еластин
Age Fitness Power 2 на Biotherm във варианта за суха кожа - съдържа екстракт от маслина, хидратира, укрепва и действа срещу първите признаци на стареене .
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.