Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 септ. 2007, 04:49 ч.

Мога ли да оправя суха млечна баница?

  • 780
  • 5
  •   1
Отговори
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Направих за първи път, стана уж супер, но я правих с домашна юфка, а не с кори за баница и оплесках пропорциите. Стана вкусно, но ужасно сухо. Мога ли да коригирам тепърва (изпечена е два пъти и е изстудена в хладилника) или да посещава кръглата папка?  Rolling Eyes

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 694
защо не пробваш да я сиропираш? newsm78 така не се нуждае от още едно печене.

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
И аз за това си помислих, но дали ще попие, след като има изпечен крем...

# 3
  • Мнения: 10 193
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78

Отивам  Simple Smile

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Лабрекс, стана идеално.   bouquet
Няма много вид, но е вкусно. Глътна общо 3л и половина мляко и 10 яйца, смятайте как съм се изложила  Embarassed

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт