Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Белгия/София

Мнения: 27 528
Направих за първи път, стана уж супер, но я правих с домашна юфка, а не с кори за баница и оплесках пропорциите. Стана вкусно, но ужасно сухо. Мога ли да коригирам тепърва (изпечена е два пъти и е изстудена в хладилника) или да посещава кръглата папка?  Rolling Eyes
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
защо не пробваш да я сиропираш? newsm78 така не се нуждае от още едно печене.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
И аз за това си помислих, но дали ще попие, след като има изпечен крем...
Цитирай


Мнения: 8 579
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
А ако я накъсаш на парченца с вилица и я залееш с още една доза крем newsm78

Отивам  Smile
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Лабрекс, стана идеално.   bouquet
Няма много вид, но е вкусно. Глътна общо 3л и половина мляко и 10 яйца, смятайте как съм се изложила  Embarassed
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.