Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 септ. 2007, 23:50 ч.

Ликоподиум

  • 4 868
  • 2
  •   1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 429
На детето ми предписаха Ликоподиум 10 милиона, защото е много плаха и не се отпуска да остане без мен, дори за минута.
Наблюдавам някаква промяна, но не бих казала, че е много голяма.
Сега като разглеждам темите и срещам, че големите потенции крият голям риск, косата ми се изправя и се питам дали това лекарство не е повлияло отрицателно, което да се прояви след време или има ефект, но с времето ще се покаже.
Приела е една единствена гранулка, преди месец. Колко време би могло да има действие това лекарство и какво мога да очаквам като подобрение и като евентуална нежелана реакция. Това лекарство само за такива случай ли се предписва?

# 1
  • Младост - Окръжна
  • Мнения: 103
Излишно се притесняваш, 10М еднократно е абсолютно нормално предписание, ако случаят го е изисквал. Говори с хомеопата си, сподели тревогите си. Lyc е лекарство с огромна картина, има много показания, хомеопатът преценява кога и защо. Рубриката, която отразява състоянието, което описвате е, примерно, тази:

Mentals
FEAR general alone, of being child wants mother to hold her hand (6) - едно от 6-те лекарства е Ликоподиум.

..за тях е характерна и другата крайност в поведението - изключителна плахост във всякакви ситуации

Някои от тях са плахи при всички обстоятелства и се държат изключително предпазливо, като и най-малкото напрежение ги потиска. Обичат да преподават, но се стесняват и не вярват в способностите си. Липсва им сила на характера.

Lyc е фино лекарство и в началото пациентът може да не усети неговото действие. Почти винаги самочувствието му нараства, но за това той трябва да попита някой страничен наблюдател - Lyc не са склонни да забелязват такива промени в себе си.

И т.н.

А по принцип: не мога да ви разбера, защо питате по форуми а не хората, които са пряко ангажирани с вашето лечение?!

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 429
Хамелеон, благодаря за отговора, който ми даде яснота с описанието и действието на Ликоподиум-а.
Въпросът ми възникна след като прочетох няколко теми, в които се говореше за високите потенции и рисковете, които те крият. След него пи 1М Беладонна, защото беше болна и тук прочетеното ме шашна (във форума),По принцип аз разговарям с моя хомеопат, но повечето мнения не са излишни.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт