Здравейте момичета!
Току що се върнах от поредната си командировка на морето - ех да ми се беше случило през август цена нямаше да има.
Спахме в Равда - хотел Дежа вю - търсех хваления тук хотел Кипарисите, но може и да ми се смеете, но след двучасово издирване се отказах -  newsm78 Който и да питах за него всеки вдигаше рамене - та останах с впечатление че местните не са от най любезните.
Пиша най-вече за да благодаря за информацията,която получих тук за хубавите заведения в Равда  Hug Hug Hug направо сте страхотни!!! Ядохме почти всяка вечер в Чучура и наистина всичко беше вкусно и на нормални цени.
Точно срещу ресторанта се намира кафе Фейс - препоръчвам го.
Слънчев бряг се оказа едно доста пренаселено и скъпо място, дори в това гадно време. Цените бяха потресаващи. На фона на тях цените които видях в Златните миналата седмица са като за социално слаби  Confused Дъвки 2 лева, сандвич 8 лева!!! Най-хубавия хотел който видях там се казваше Дюн - не ми се мисли какви връзки са използвани да се построи на самата крайбрежна алея, но не откъм хотелите, а откъм плажа - така да се каже не първа а нулева линия.
Свети Влас за мен се оказа някакво доста странно място... нещо като лично имение на братя Диневи. Хотелите, които посетих по работа изглеждаха доста мизерни - освен разбира се Марина диневи - ама чак 5 звезди Thinking
Виж Елените е друга работа - чисто, луксозно и тихо!Препоръчвам го с 2 ръце пред Св Влас и Сл Бряг.
И пак ви благодаря за мненията ви в този форум защото с тях наистина помагате на много хора да се ориентират!!

А а за Дежавюто - хотелчето става ама не е нищо особено.Няма дори кафе но чучура и фейса са точно на по 5 метра. За почивка не го препоръчвам защото банята беше наистина абсурдно малка - буквално душа беше половината над мивката - да се смееш ли да плачеш ли  Wink
Плажът на равда беше ПОТРЕСАВАЩО мръсен - южния