Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 септ. 2007, 12:01 ч.
  • Преглеждания  13 029  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • The Land of Pretend
  • Мнения: 893
Купих си замразени кръгчета филе от акула...Но незнам какво да го правя...
Някакви рецепти за приготвяне може ли?
По възможност да не са с мн продукти...

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 793
пържени  Peace накисни ги в прясно мляко за час- два Wink

# 2
  • The Land of Pretend
  • Мнения: 893
пържени  Peace накисни ги в прясно мляко за час- два Wink

А трябва ли да им правя някаква панировка, или?

# 3
  • Мнения: 506
пържени  Peace накисни ги в прясно мляко за час- два Wink

А трябва ли да им правя някаква панировка, или?

Само с брашно.

# 4
  • край морето
  • Мнения: 3 623
пържени  Peace накисни ги в прясно мляко за час- два Wink

И аз така ги правя  Peace Стават много вкусни

# 5
  • София
  • Мнения: 444
Това с прясното мляко е интересно , а с каква цел се кисне  newsm78

# 6
  • Варна
  • Мнения: 793
Това с прясното мляко е интересно , а с каква цел се кисне  newsm78

с цел да се махне дъха на амоняк от рибата, по принцип акулата има такъв дъх Peace За панировката може и царевично брашно, но и само с брашно пак са си вкусни  Peace

# 7
  • Мнения: 1 486
Панирана в белтък!

# 8
  • София
  • Мнения: 2 628
Това с прясното мляко е интересно , а с каква цел се кисне  newsm78

с цел да се махне дъха на амоняк от рибата, по принцип акулата има такъв дъх Peace За панировката може и царевично брашно, но и само с брашно пак са си вкусни  Peace

Само ако не е прясна,иначе има аромат на ванилия(поне на мен на това ми мирише като я пържа).Чувала съм,че с амоняк я замразяват и ако поседи по-дълго започва и тя да мирише.Иначе може и да се панира с яйце,бира и брашно(така нареченото патафри)

# 9
  • Мнения: 60
Размразяваш филето , но не съвсем . Трябва да е леко замръзнало и го овалваш в брашно. после в разбито яйце и слагаш в много горещо олио (пoчти да пуши). Като се зачерви леко - обръщаш от другата страна.  Това със замръзването  се прави с цел филето да не се разлее(разкашка). Яйцето го стяга и няма къде да отиде. Никога не остава сурово. Така приготвят панирано филе от акула по ресторантите.

# 10
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Чувала съм,че с амоняк я замразяват и ако поседи по-дълго започва и тя да мирише.
Замразява се по най-баналния начин, еввнтуално минава през вана със селитра, но не това е причината за мириса на амоняк. При моруната също се получава или при повечето хрущялни риби, които от дълго време са замразени.

# 11
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Продават готова панировка по рибарските магазини. Пробвай и с нея. Много е удобно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт