Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 303
Ами понеже четох за дърпаните и мятани кори за баници - отказах се от тях  Embarassed - да попитам някой знае ли рецепта за бюрек.
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Аз за съжаление нищо незнам  Crying or Very sad
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 889
Ами то..... корите са същите като за баниците Smile Дърпани и премятани Smile
Цитирай
И аз знам, че корите са същите. Единствената разлика (когато работех в такава сладкарница), че майстора слепяше питките преди да ги мята с краве масло, вместо с мас. И ги правеше кръгли, вместо продълговати Very Happy
Няма оттърване от мятането Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.