И аз, като Бу, много четох. Реших, че грешката е в мен, че нямам подход към него. Е, не. Книгите не ми помогнаха да заставам откъм чуващата му страна. Все съм откъм глухата
Налага се да му спелувам, бавно и членоразделно. Разбира, когато го касае персонално. Ако е някоя моя любима тема, която обновявам ежеседмично хич и не ме слуша.
Моят мъж, не разбира, не защото не може, а защо не иска и по му изнася.
Това е то "избирателен слух" Това го казват и авторите на ония, горните книги. Моят реагира само на името си. Ако започна изречението с обръщение, може и нещо да чуе. Но, ако забравя този детайл, нямам никакъв шанс. Нищо, че сме само двамата и не би могло да се отнася за другиго...
Пък на мен скоро дори ми казаха (разбирай мъжът ми), че съм била имала "проблеми с общуването"
Аз бях обявена за социопат, защото съм се държала както си искам сред хората и не съм се вълнувала какво ще си помислят за мен, което не е никаква социопатия, мисля аз.
Ако трябва да съм честна избирателния слух и аз го практикувам.
Като стана дума за книги, мъжът ми преди време ми подари една по темата защо мъжете и жените бла-бал-бла-бла. Не я прочетох. Дали е искал да ми намекне нещо?
"Войната за капака на тоалетната чиния", мамка им. Какво толкова сложно има в думите "Пусни капака!"? Ако не трябваше да се пуска, нямаше да го има! Ааааааа
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.