Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 28 септ. 2007, 18:55 ч.

Какво правите , когато се чувствате безвъзвратно нещастни?

 • 1 600
 • 35
 •   1
Отговори
 • Мнения: 55
Какво правите , найстина?Намирам се в ситуация, в която вече дори не мога да се разплача.След подути от плач очи; може би съм си изплакала сълзите вече.Не искам да разказвам цялата история- не изпитвам нужда да я споделям;просто се нуждая от съвети как да се справя със ситуция на безразличие към всичко, нежелание за каквото и да било и ако не беше детето, сигурно и смисълът на живота ми щеше да е свършил.Не знам дали ще ме разберете, но ако все пак успеете, ще съм ви благодарна за всичко, дори за отделеното ми време.

# 1
 • Варна
 • Мнения: 672
Опитай се да промениш нещо в себе си - външен вид - коса,прическа.....
запиши се на някакъв курс, намери си някакви занимания, излизай.
В такива ситуации според мен не трябва човек да остава насаме с мислите си и да плаче ! Колкото и според някои това да е правилно.
 Hug

# 2
 • Мнения: 3 424
Сложи си червило и целуни огледалото.
Няма по-прекрасен човек от теб, знаеш.
Ако ти се плаче, поплачи, очите стават
много красиви след плач. После се погали.
После подпиши петицията за Могилино.
Но изгледай филма преди това. Ще ти светне,
че всъщност животът ти е повече от прекрасен!

# 3
какво правя - правя си план и си давам време

Иначе стоя далече от мъже пияници, женкари и побойници. Много помага.

Ако искаш дай подробности....

# 4
 • Тайна, майна
 • Мнения: 230
На няколкото пъти, когато съм се чувствала безизходно, отчаяно, безвъзвратно нещастна, се отдавах на нещастието си, изживявах си го и чаках да мине време. Помагаха ми и приятели. Наистина времето лекува. Поне в моите случаи. Сега понякога чак се чудя на някои от изживяванията ми.
Надявам се в твоя случай да не се касае за най-лошото. А за мен това е смъртта на скъп човек. Това не знам как бих го преживяла.
Дръж се за детенцето си. За момента то е единственото, което ще те извади от дупката. След време ще е по-леко. И животът пак ще има и друг смисъл. Пък и тук има много хора, които да те "изслушат" и да ти "кажат" нещо мило.
 Hug

# 5
 • Мнения: 5 624
Сипвам си по един(като за начало) Бейлис. В краен случай може и Мартини...

# 6
 • Мнения: 2 212
Така е. Или пък просто си помисли колко хора има, които наистина са сполетяни от трагедии и пак намират сили да продължат напред. Аз също изпадам в пропасти, но се убедих, че ако се страхуваш да споделиш с някой, ако не се обичаш и слаба, то само по-лошо става и може да си докараш наистина и физическо заболяване. Затова изживей мъката си, но с идеята, че винаги ще има утре и утрето ще е по-хубаво и слънчево. Имаш дете - достатъчна причина да си щастлива и да се чувстваш специална. То се нуждае от теб, от здрава и усмихната майка. Ако имаш нужда да споделиш нещо, винаги мога да те изслушам на ЛС. Прегръащм те. Не си сама.  Hug

# 7
 • Мнения: 15 134
Един хубав рев, един хубав сън и на сутринта съм като нова.  Flutter
Пробвай!  Wink
Ако не помогне, послушай Лиска!

# 8
 • Мнения: 2 161
Безвъзвратно нещастна  се почувствах когато чух диагнозата на баща си.Ако случаят не е такъв при теб,дано не е,потърси опора в малките радости в ежедневието си.За всяка болка има билка.

# 9
 • Мнения: 3 612
Сипвам си по един(като за начало) Бейлис. В краен случай може и Мартини...

И аz така правя, само че уиски, пускам си муzика, която да ми сговни настроението още повече (раzни песни свьрzани с някакви определени спомени) и почвам да рева... 
не ми минава, но поне олеква  Cry
Ако е по_ дьльг периода на нещастието _ някак си го иzживявам, то само минава...
Отслабвам, ставам прекалено сериоzна...
... но сьм с гордо вдигната глава и се правя на непукистка...
... след време спирам да се правя  Wink

Потьрси смисьл в наглед обикновени неща..
прави нещо, което преди те е радвало...
ще иzлеzеш от дупката...
сьс сигурност  Peace

# 10
 • Мнения: 750
Сърцето ни така е устроено,4е да преживее всякъква мъка....
Трябва ти време....изстрадай си слу4ая,остави 4увствата в теб да бушуват...не подтискай мъката си...Попла4и си ако ти се пла4е!Ако ве4е не можеш да пла4еш...зна4и си преминала едно ниво на горе и си на път да пребориш проблема!Само ти си знаеш за какво става въпрос...за това с по то4ни съвети не можем да сме ти от полза!
И знай,4е винаги след дъжд изгрява слънце!
Прегърната и целуната си от мен! Hug  bouquet
Изпращам ти 4астица от доброто си настроение!Персонално за теб! Heart Eyes
И знай....няма на4ин да няма на4ин!

# 11
 • Мнения: 2 829
хапвам си един шоколад,

взимам хубава книга,или гледам албума със снимките на децата

# 12
 • Мнения: 2 715
И аз пиянствам.
Сипвам си, по възможност се усамотявам някъде и започвам да пия и рева с  глас.
Гледам да няма никой до мен,за да не ме успокоява преди да съм готова за това. После търся приятели, за да споделя. Докато ми мине.
Надявам се да се оправиш по какъвто и да е начин

# 13
 • София
 • Мнения: 7 071
В момента се чувствам така. Върнаха се стари сериозни проблеми. Натрупаха се и нови  Sad
Какво правя - първо се вцепенявам за известно време, след това идва плачът, болката и самосъжалението. Накрая се мобилизирам и започвам да действам, да правя всичко възможно, за да изляза от ситуацията. Ако е нещо, върху което не мога да въздействам, гледам да не оставам сама - работя, обграждам се с приятни за мен хора и така...

Желая ти да намериш изход за себе си  Hug

# 14
 • Мнения: 750
Щастието е в нас самите. Животът е създаден, за да се живее, а не за да размишляваме върху него. Не- размишляването не ни прави повърхностни. Отговарям така, защото го разбрах. И защото се борих и продължавам да се боря за своето щастие. Делия, преди няколко месеца и аз се чувствах по подобен начин. Много болка, много сълзи, много виждания в посоката " на никъде". Опора намерих в себе си, в разума и сърцето си. Защото знам, че съм силна, не веднъж съм го доказвала. Пиянстването не помага на проблема, на нищо не помага, което обаче не ми пречи да го правя, щом ми харесва. Което от своя страна също е начин да си малко по- добре поне за момента. В мигове на замаяност можеш да се преоткриеш, без да се излъжеш. Не винаги. Но става. Огледай се в себе си. Хората, които се опитват да ни наранят виждат своето отражение в нас. Било чрез действията ни или във визията. Което не означава, че ние сме такива, каквито ни описват, мъчейки се да ни наранят. Това е една грешна проекция, която недвусмислено говори за проблем у другия, а не у теб. Стискам ти палци! Бъди силна!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт