Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 окт. 2007, 09:40 ч.
  • Преглеждания  2 118  Мнения  19  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 821
та това е, ама го написах и аз......  ooooh! Crazy

кюфтенца?

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 496
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter

# 2
  • Мнения: 731
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 947
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
И аз знам така.

# 4
  • София
  • Мнения: 3 537
Дам...подправка си е ...аз я слагам в боб/и зрял и зелен/, във сарми и пълнени чушки с ориз и кайма, агнешко, дроб сарма....в друго не го използувам,само в тези яденета.
Прави се и чай от джоджен,ама при разстройство Wink
Ако е голямо количество, отдели си малко пресен за част от тези манджи дето съм ти написала, останалия или замръзи във фризера...аз например си го суша и се имам за цялата година Wink

# 5
  • Мнения: 2 161
Дори аз знам,че кюфтета с джоджен не се правят.

# 6
  • София
  • Мнения: 1 821
ясно, че като подправка се ползва  Crazy, мислех , че се подразбира.

 за пълнените чушки ми харесва идеята   bouquet

# 7
  • weltweit
  • Мнения: 6 089
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter
И аз за това се сещам

# 8
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
Peace

И аз слагам на пълнените чушки,но за кюфтета не съм чувала newsm78

# 9
  • все тук
  • Мнения: 1 625
сготви леща, пилешка яхния, дори на ориз с пиле може да сложиш. А ако е много, както са ти казали момичетата - нарязан в пликче във фризера.

# 10
  • Мнения: 829
родопчани го слагат в пататник.
на мен комбинацията картофи и джоджен страшно ми харесва.

# 11
  • Пловдив
  • Мнения: 2 467
Агнешко печено на тава, боб чорба, пиле с ориз на тава.

# 12
  • London, baby
  • Мнения: 797
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.

# 13
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.

Я дай тази супи4ка, моля. Ние сьомгата много я тачим у нас.

# 14
  • Мнения: 423
Картофената яхния става по-вкусна с джоджен, а пататника е много вкусен, прави се с пресен джоджен.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт