Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора

София

Мнения: 1 708
та това е, ама го написах и аз......  ooooh! Crazy

кюфтенца?
Цитирай


Мнения: 4 496
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter
Цитирай


Мнения: 645
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
Цитирай

София

Мнения: 1 946
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
И аз знам така.
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Дам...подправка си е ...аз я слагам в боб/и зрял и зелен/, във сарми и пълнени чушки с ориз и кайма, агнешко, дроб сарма....в друго не го използувам,само в тези яденета.
Прави се и чай от джоджен,ама при разстройство Wink
Ако е голямо количество, отдели си малко пресен за част от тези манджи дето съм ти написала, останалия или замръзи във фризера...аз например си го суша и се имам за цялата година Wink
Цитирай


Мнения: 2 161
Дори аз знам,че кюфтета с джоджен не се правят.
Цитирай

София

Мнения: 1 708
ясно, че като подправка се ползва  Crazy, мислех , че се подразбира.

 за пълнените чушки ми харесва идеята   bouquet
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Боб,агнешко.. newsm78
А ако е голямо количество-сложи си го във фризера. Flutter
И аз за това се сещам
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
Джодженът  е подправка, не съм срещала досега рецепта за самостоятелна манджа с него .
Когато имам повече го суша или слагам във фризера.
Peace

И аз слагам на пълнените чушки,но за кюфтета не съм чувала newsm78
Цитирай

все тук

Мнения: 1 600
сготви леща, пилешка яхния, дори на ориз с пиле може да сложиш. А ако е много, както са ти казали момичетата - нарязан в пликче във фризера.
Цитирай


Мнения: 826
родопчани го слагат в пататник.
на мен комбинацията картофи и джоджен страшно ми харесва.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 2 467
Агнешко печено на тава, боб чорба, пиле с ориз на тава.
Цитирай

London, baby

Мнения: 796
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Слагам на супата ми от сьомга, става много хубаво с джоджен,и на бяб боб манджа.

Я дай тази супи4ка, моля. Ние сьомгата много я тачим у нас.
Цитирай


Мнения: 423
Картофената яхния става по-вкусна с джоджен, а пататника е много вкусен, прави се с пресен джоджен.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора