Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора

България / Варна

Мнения: 285
Момичета, знаете ли как се прави Супа топчета, ама като по заведенията? Страшно много я харесваме с мъжа ми......има ли някаква тънкост? Подправки, застройка, знам ли? Моята също става много вкусна, ама си личи, че е домашничка.
Цитирай

Монтана

Мнения: 237
Ще следя темата с интерес.
Цитирай

София

Мнения: 643
По заведенията съм яла все различни супи топчета, една с една няма.. Какво точно имаш предвид?
Цитирай


Мнения: 2 061
предпочиташ тази с бял сос която ли е?
аз предпочитам домашната  Very Happy
Цитирай

България / Варна

Мнения: 285
Ами да, стои леко гъстичка, а не като бистра водичка и някаква подправка различна слагат, явно о т застройката зависи. Аз слагам само черен пипер и сол като подправки.
Цитирай


Мнения: 4 437
Ами да, стои леко гъстичка, а не като бистра водичка и някаква подправка различна слагат, явно о т застройката зависи. Аз слагам само черен пипер и сол като подправки.


А как застройваш?Прозрачна ли я оставяш???? Shocked
Най-добре е с варена застройка.
« Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 22:24 от Slav4e_Av4e »
Цитирай

София

Мнения: 643
Според мен това, за което говориш, е застройка + чубрица (много характерна за манджите, дето се сервират по заведенията).
Цитирай


Мнения: 4 437
Абе тя да направи застройката първо.
Цитирай

Монтана

Мнения: 237
Я дайте цялата рецепта че аз въобще не знам как се прави.
Цитирай

София

Мнения: 444
слагат брашно в застройката на някои места
Цитирай


Мнения: 4 437
слагат брашно в застройката на някои места


`Че тя варената застройка си е с брашно.А иманно това е застройката за супа топчета.
Цитирай

София

Мнения: 9 170
Като си свариш супата я оставяш леко да се охлади. През това време разбиваш едно яйце, 4-5 лъжици кисело мляко, една пълна лъжица брашно и щипка лимонтузу, слагаш го на котлона на слабо и бъркаш непрекъснато. Трябва да ври около 5 минути. Ако се сгъсти твърде много, добави водичка. Ако обичате лимон, може и със сок, даже е по-хубаво. После добавяш полека от супата в застройката и накрая връщаш всичко обратно в тенджерата. Става гладка и хубава супа Peace За подправките - не знам какво имаш предвид, аз на супа-топчета слагам черен пипер и чубрица само. Пробвай с тия готовите Вегета, Маги и т.н.
Цитирай


Мнения: 4 437
Като си свариш супата я оставяш леко да се охлади. През това време разбиваш едно яйце, 4-5 лъжици кисело мляко, една пълна лъжица брашно и щипка лимонтузу, слагаш го на котлона на слабо и бъркаш непрекъснато. Трябва да ври около 5 минути. Ако се сгъсти твърде много, добави водичка. Ако обичате лимон, може и със сок, даже е по-хубаво. После добавяш полека от супата в застройката и накрая връщаш всичко обратно в тенджерата. Става гладка и хубава супа Peace За подправките - не знам какво имаш предвид, аз на супа-топчета слагам черен пипер и чубрица само. Пробвай с тия готовите Вегета, Маги и т.н.

Абсолютно правилно.Само дето аз не слагам лимонтозу.Иначе и подправките са ми същите.
Цитирай

София /Абсурдистан

Мнения: 2 735
И аз търся рецептата на супа с телешко месо от този тип, може би наистина зависи от застройката  newsm78
Цитирай


Мнения: 4 437
Аз примерно супа не хапвам ако не е застроена.Като видя такивя прозрачни супи по рекламите направо падам от смях.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора