Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
много ми се иска да изненадам приятелят ми но как то4но се прави рак?стапка по стапка ако може
Цитирай


Мнения: 8 579
много ми се иска да изненадам приятелят ми но как то4но се прави рак?стапка по стапка ако може


Рак.

Прегледай и темата Крокодил, ще ти помогне.

Цитирай
аз имах в предвид как се готви истински рак? извинявам се 4е не се уто4них
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
И аз така си помислих, ама рекох да изчакам да уточниш.

Не знам какви раци си взела, аз съм готвила само речни раци. Готвила е силно казано, всъщност, защото само ги сварих. Чистят се, като им се махне средната част на опашката. Аз ги варя в 50:50 вода и бира, върху решетка, т.е на пара. Като почервенеят са готови за ядене.
Цитирай

Русе

Мнения: 1 193
Варят се във вода,2-3с.л олио,чаша бира,чер пипер,сол на вкус и 2-3 стръка копър.Когато добре се зачервят са готови,т.е. около 20мин.Ако са речни задължително се отсранява средното перо от опашката,като се завърта леко няколко пъти на двете страни и се издърпва бавно за да не се скъса "чревцето",което е зеленикаво-черно на цвят,иначе вкуса от месото на опашката се вгорчава.
Цитирай
много ви благодаря 6те го направя много скоро и 6те ви напи6а резултатите Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.