Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 8 окт. 2007, 20:28 ч.
  • Преглеждания  2 120  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Иринополис
  • Мнения: 614
Много обичаме в супата да слагаме пикантина, но нещо не се кефя на Е-тата в нея. Някой докарвал ли е домашен вариант , и ако да- моля да сподели какви подправки смесва. Благодаря предварително  Heart Eyes

Реклама
# 1
Провери дали не е това, което търсиш  Grinning

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=177.msg7217#msg7217

# 2
  • между два живота
  • Мнения: 1 908
1 кг лук
1 кг домати
1 кг моркови
1 кг чушки
1 кг сол
Няколко връзки магданоз и целина - листа или корен, може и от двете. Целина слагам по-малко от магданоза.
Може да се добави и пащърнак.
Всичко се нарязва на ситно - аз ползвам кухненски робот. Доматите се смилат. Добавя се и солта и като се разтвори се пълнят буркани. Горното количество стига за цяла зима, че и пролет. Слагам само от нея, без да добавям сол в ястията.

Пропорциите са 1:1, а вие можете да си намалите количеството.

# 3
  • Иринополис
  • Мнения: 614
Страхотни идеи, таман ще си оползотворя малко бебешки бурканчета, обичам ви   bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт