Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Varna/Florida

Мнения: 307
Как се приготвя оризовата каша, знам 4е 1 лъжи4ка  от кашата на прах с 4-5 кърма ....но трябва ли да го слагам в микровълновата или на котлона  или го забърквам и е готово (4удя се  защото с тези полуготови американски храни...знам ли ве4е кое как трябва да е?!?).....на кутията на "Гербер" пи6е и за микровълнова....??
Цитирай

София

Мнения: 349
Виждам, че си далече. А какво пише на кутията за начина на приготвяне?
Ние тук имаме други марки....НО да споделя:
аз правя редовно оризова каша "Хумана". Слагам  в едно бурканче сухата смес и заливам с топла вода от термоса. РАзбърквам и чакам 5 мин, защото сместа поема водата и обикновенно наливам допълнително вода.
Кашата  я правя на око - 1 седмица в началото по-рядка, за да е по-лесна за преглъщане, после постепенно с по-гъста консистенция...
Смесвам и с малко пасирана ябъкла или круша, за да не се запече детенцето.
Аз лично  не харесвам микровълновите печки и начина, по който те въздействат върху храната (преориентация  на водните диполи).
Надявам се, че  помогнах, ако имаш други въпроси - пиши на лични /ЛС/.
Цитирай

Лас Вегас

Мнения: 470
На кутията го пише много ясно,кърма или формула смесваш с каша и разбъркваш много хубаво,да не е нито рядко,нито много гъсто.
Цитирай

Varna/Florida

Мнения: 307
Да наистина:) сега видях- кърма, формула, сок или вода ...и пи6е 4е е готово за консумациа ...няма нужда от варене:)) ама няма кой да 4ете:)
Цитирай

Лас Вегас

Мнения: 470
И ако искаш може да стоплиш в микровълновата,аз не го правя,така е свикнал Ерик и веднъж му стоплих кашата и отказа да яде,можеш да я смесиш с пюре или да пасираш някакъв плод и да смесиш,за по-голямо бебе,можеш да я направиш със сок.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.