Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 окт. 2007, 14:12 ч.
  • Преглеждания  1 141  Мнения  31  Онлайн  1
Отговори
  • на морския бряг
  • Мнения: 1 672
искам да попитам бели ли се кората на ябълката при приготвянето на домашно пюре?

Реклама
# 1
  • Мнения: 144
Аз лично винаги я беля-дори и за себе си.

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Да.

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 9 320
И аз беля/не че съм правила пюре  Simple Smile/.

# 4
  • Мнения: 4 112
Аз лично винаги я беля-дори и за себе си.

И аз.

# 5
  • Мнения: 8 241
Да.

# 6
  • СОФИЯ
  • Мнения: 887
Да.

# 7
  • там където ме зове сърцето!!!
  • Мнения: 2 085
Аз лично винаги я беля-дори и за себе си.
И аз!

# 8
  • Мнения: 3 537
да

# 9
  • най-хубавото място
  • Мнения: 1 353
Още едно Да.

# 10
  • София
  • Мнения: 1 135
Да  Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 508
Да! Така махаш и голяма част от нитратите.

# 12
  • Sofia,Оrange Caunty
  • Мнения: 1 006
Винаги съм я белила.

# 13
  • малкия град
  • Мнения: 126
Да, задължително. Дори съм чувала, че купените от пазара ябълки са излъскани с парафин, който трудно се отмива  Rolling Eyes

# 14
  • Мнения: 2 908
Купените от пазара ги беля винаги,домашните не ги беля,хубаво ги измивам.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт