Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 83 отговора


Мнения: 11 612
В олио, зехтин, палмолина.......Друга мазнина?

Реших да пробвам палмолина, но нещо ми мирише....така ли е по принцип или повредата е в моя ТВ? И , не ми се смейте Embarassed, но какви на вкус са бланшираните картофи за пържене?
Цитирай


Мнения: 4 496
Само в олио.Все ми се иска да ползвам и зехтин,но предпочитам за салати да го ползвам...
Палмолина не съм купувала никога.
Бланшираните картофи,поне тези които аз съм яла,са с коричка отвън,а отвътре са мекички.Вкусът им незнам как точно да го опиша. newsm78
Цитирай

област Софийска

Мнения: 1 680
Използвам само олио. Е, чат-пат и масълце или маргарин.

 И , не ми се смейте Embarassed, но какви на вкус са бланшираните картофи за пържене?
   Мамо Цоцоланке, не си ли яла пържени картофи в заведение, там обикновено пържат бланширани. Иначе вкусът им е такъв, както е описала красим. Продават се в различни разфасовки по магазините. По-лесно е, защото само вадиш от плика и пържиш. Но аз лично предпочитам обикновените.   bouquet
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати
Цитирай


Мнения: 1 351
В слънчогледово олио само. Зехтин използвам за салати или за ястия неподлежащи на топлинна  обработка.
Цитирай

София

Мнения: 571
Пържа само в олио,преди време бях купила за фритюрника специална мазнина твърда като мас ,е по гадно нещо не бях срещала особено като изстинат примерно картофките и по тях остане от мисля че беше палмова мазнина.Зехтина само за салатки и марината .
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
В зехтин.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
Пържа само в олио, пробвала съм със зехтин - ама не ми харесва Crossing Arms
Цитирай

варна

Мнения: 220
Палмолина-за фритюрник само,много по-безвредна е.Използва се за фритюрник при многократно пържене в една и съща мазнина,не прегаря,не почернява.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 439
 Пържа в слънчогледово олио.Пробвала съм и с царевично и с рапично олио.И те стават , но съм свикнала със слънчогледовото и него си ползвам за пържене.Зехтин използвам за салати(скъпичък е за готвене).Палмово олио не използвам, мирише ми адски неприятно. Peace
Цитирай


Мнения: 4 437
Пържа в олио.Зехтина за салатки и някои други неща.
Цитирай


Мнения: 2 538
В редките случаи, в които пържа винаги ползвам зехтин.
Олио ползвам само ако не мога да го заменя със зехтин, например в сладкиши.
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 416
Палмовото масло ми смърди гадно. Пържа само в олио /картофи/ или в зехтин.
Цитирай

по пътеката

Мнения: 3 098
цареви4но или смесено със зехтин, за да не прегаря! зехтин за салати!
Цитирай
Олио предпочитам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 83 отговора