ДАРЕТЕ НАДЕЖДАwww.jansvov.hit.bgОбръщаме се към Вас с молба за помощ.Нашият син Жан Никалев Савов се нуждае от постоянни специализирани грижи в специализирани клиники съобразени с неговото рядко заболяване,за който са нужни много средства , а нашето семейство неможе да ги осигури.
Жан е на 1г6 месечна възраст.


За да бъде спасен живота му са необходими постоянни специализирани грижи в специализираните клиники съобразени с неговото рядко заболяване.Нашето семейство неможе да осигури необходимите средства и за това се обръщаме към Вас с молба за финансова подкрепа.Банковите сметки са описани по долу.
Предварително благодарим сърдечно на всички оказали съдействие да помогнем на Жан!!!


Историята...
В момента Жан е на 1г6 месечна възраст.Роден е на 13.05.2006г. в гр.София
В началото на август месец 2007г. , му беше поставена диагнозата " Дефект в бетаокислението на дълговерижните хидрокси мастни киселини".
От 5.04.2007 до 17.04.2007 Жан беше в кома , в Университетска детска болница СБАЛ ЕАД гр.София.
Когато излезе от кома детето ни изобщо нереагираше,невиждаше,нечуваше...все едно беше мъртав.
Докторите казаха ,че не му дават много време живот и дори ме посаветваха да го оставя в дом за отглеждане на дечица.
В момента повечето от клетките в мозъка на Жан са МЪРТВИ.Непослушах докторите и започнах да се боря с мъките за неговото отглеждане.Сега жан по цял ден лежи,неможе да си повдигне главичката самичък дори.Той нито говори ,нито мърда,нито се храни както нормалните дечица.Говорих ,съветвах се с много наши специализирани доктори , и всичките казват едно и също-БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ!
Крайната диагноза дойде от Лаборатория в Германия.За активното лечене на Жан , ме изпращат да отида в Германия.Аз нямам повече сили да се боря с коварната и рядка болест на моето детенце,макар ,че като всяка една майка искам най доброто за него и го обичам от все сърце.Лекарствата на Жан за 1 месец надвишават 150 лв. ,който са непосилни за мен.Немога да работя защото трябва да се грижа за него посотянно.
Ежедневно получава силни гърчове по тялото и неможе да остава родителски надзор.Преди да се разболее Жан беше едно щастливо и усмихнато дете...както всички останали дечица.Обичаше да си играе ,да пълзи ,да се усмихва...Не е като днес да гледа по цял ден и нощ в тавана на стаята.
Искренно се надяваме на помощ.Искренно се надяваме и нашето детенце някога да тича в детската площадка.Надяваме се да се случи чудо и жан отното да се усмихва.Искаме детето ни да се излекува.Непосилни сме да осигуряваме необходимите финансови средства защото аз съм безработна а баща му работи в "Чистота-та" на минимална заплата.
 www.jansavov.hit.bg 

Галерия,Форум,Епикризи има в www.jansavov.hit.bg