Бързо, лесно и вкусно

  • 1 495
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 249
Предполагам много от вас знаят за СЪРЦАТА, но реших  да ви припомня.
И така продуктите са -
кренвирши (по възможност по-дълги, тук няма такива и затова се налага да слагам втора клечка за зъби)
настърган кашкавал
сирене или извара
чушки
домати
маслини
гъби от буркан
яйца
С плънката естествено може да ескпериментирате до безкрай.Каквото ви се намира в хладилника. Основното е яйце и кашкавал. В случая съм използвала зеленчуци от консерва - смесени грах, зелен боб, царевица, моркови.
И така - разрязвате кренвирша почти до края и оформяте сърце, обръщайки половинките обратно(вижте снимките за по- ясно Laughing) и ги закрепяте заедно с клечка за зъби. Редите в тавичка и ги слагате в силно загрята фурна за няколко минути. Колкото да се нагорещи самата тава и кренвиршите. Междувременно си приготвяте плънката. Вадите "сърцата" от фурната и слагате от плънката вътре. Връщате обратно във фурната. Печете до готовност.
Да ви е сладко.
Не забравяйте да махнете клечките за зъби преди това!!!  bouquet

Ето и снимките - стъпка по стъпка:
http://entertainment.webshots.com/album/561042458TVhIpR

# 1
  • София
  • Мнения: 639
ето това със сигурност ще го опитам   chef  Mr. Green
мерси  Вере   bouquet Heart Eyes

# 2
Опааа това звучи вкусно  smile3501 newsm74

# 3
  • Мнения: 4 496
Такива сърца ми сервира мъжа ми на Свети Валентин... 1dating
Благодаря,че ми напомни... Hug

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 102
Аууу много хубава идея,още днес ще изненадам любимия  Heart Eyes
благодаря за рецептата  Venera26    bouquet

# 5
  • София
  • Мнения: 7 768
Изглежда страхотно и много оригинално !  Hug

# 6
  • Мнения: 7 474
Лесно и оригинално   bouquet

# 7
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Преди съм правила такива сърца, но вече избягваме да ядем кренвирши......

# 8

Общи условия

Активация на акаунт