И така продуктите са -
кренвирши (по възможност по-дълги, тук няма такива и затова се налага да слагам втора клечка за зъби)
настърган кашкавал
сирене или извара
чушки
домати
маслини
гъби от буркан
яйца
С плънката естествено може да ескпериментирате до безкрай.Каквото ви се намира в хладилника. Основното е яйце и кашкавал. В случая съм използвала зеленчуци от консерва - смесени грах, зелен боб, царевица, моркови.
И така - разрязвате кренвирша почти до края и оформяте сърце, обръщайки половинките обратно(вижте снимките за по- ясно ) и ги закрепяте заедно с клечка за зъби. Редите в тавичка и ги слагате в силно загрята фурна за няколко минути. Колкото да се нагорещи самата тава и кренвиршите. Междувременно си приготвяте плънката. Вадите "сърцата" от фурната и слагате от плънката вътре. Връщате обратно във фурната. Печете до готовност.
Да ви е сладко.
Не забравяйте да махнете клечките за зъби преди това!!!
Ето и снимките - стъпка по стъпка:
http://entertainment.webshots.com/album/561042458TVhIpR