Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 431
Мили кулинарки, помогнете на неграмотното същество (т.е. на мен Very Happy ): как става тая магия? Уж сметаната се смесва със захар и се разбива с миксер, ама не става! Crying or Very sad  Разбивам аз, разбивам - 10 мин - 15 мин - 20 мин, не става пухкава, а течна. Каква е тайната?
Цитирай

сред цветята

Мнения: 3 033
С миксер ли раzбиваш? На най високата степен?
Сметаната на мен ми се раzбира страшно бърzо. Thinking
Май имаше някакви тайни с лимонен сок, zа да се сгъсти. Също така продават и едни такива прахчета, които спомагат zа сгъстяването на сметаната.
Цитирай

София

Мнения: 431
С миксер, да. Той един измислен миксер, де, може пък той да е проблема, знам ли...
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 929
Ами ти каква сметана си взела? Може да е от тази, която си има захар и няма нужда да слагаш. Ако е обаче от подквасената сметана - тя не става пухкава. Захар се слага само на течната сметана, която не е сладка.
Цитирай

BG-Пловдив

Мнения: 1 268
Сметаната  трябва да е студена при разбиване!Това е задължително условие! Wink
Цитирай
Цитат на: pazzza
Сметаната  трябва да е студена при разбиване!Това е задължително условие! Wink

потвърждавам, разбива се за минути
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Аз ползвам Hopla. Отначало миксерът е на по-бавни обороти, за да не изпръска настрани и като се посгъсти, на най-бързите обороти.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.