Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 окт. 2007, 15:37 ч.
  • Преглеждания  395  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 6 192
Купих си фризер,но съм доста невежа по отношение на обработката на продуктите преди да ги сложа вътре.Трябва ли да се бланшират или може и без това.Говоря за чушки за пълнене,зелен фасул и т.н.

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 981
Наскоро имаше подобна тема, но може би търсачката ще ти помогне.
Относно чушките за пълнене - аз ги бланширам, защото иначе ми заемат място във фризера. А когато са бланширани, могат да се понаместят в торбичката.
Иначе - повечето продукти ги замразявам в сурово състояние - копър, магданоз, зелен фасул, домати...

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 6 192
Мерси,ще опитам по-късно с търсачката,че явно в момента е натоварено и не ме пуска Peace

# 3
  • Мнения: 1 981
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212305.0 Ето тук има полезни съвети  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт