Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 окт. 2007, 07:17 ч.

За белтъка на яйцето

  • 457
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 676
Здравейте, интересуваме горе-долу откога започнахте да давате храни, в които има и белтък да речем като супа със застройка, питка с яйце, баница - нещо такова, защото нали по принцип пише , че не е хубаво да се дава до 2 - 2 1/2 г., но толкова ли е фатално в такива малки количества за дете на годинка и месец например?

# 1
  • София
  • Мнения: 11 652
Според Швейцарската педиатрична асоциация, цяло яйце може да се даде след навършване на 1г.: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1043/

Ето тук сме обсъждали въпроса за белтъка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192220.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=50932.msg939522#msg939522

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 08:05 от Vivi

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 518
След като навърши 1 година.

# 3
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
И аз пробвах след година и половина, но той яйца не яде. Хубаво  Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт