Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 807
Да похваля моя мъж, който не умее да готви, но снощи ми спретна такава пастърва, че си облизахме пръстите! Не, че рецептата е сложна, но става направо върха.

Значи, махат се главите на пастървите и се цепват през коремите, така че да се разтворят на две до гръбнака (ако не са купени така). Осоляват се и се поръсват с черен пипер. Върху едната половина на рибата обилно се слагат нарязан на ситно чесън и магданоз. Върху тях се слагат парченца масло (да покрият едната половина на рибата). Захлупва се с другата половина и всяка риба се завива отделно в алуминиево фолио. Пече се 30-40 минути в предварително загрята силна фурна.
Цитирай

Den Haag

Мнения: 1 312
Цитат на: Tintiri-mintiri
Да похваля моя мъж, който не умее да готви, но снощи ми спретна такава пастърва, че си облизахме пръстите! Не, че рецептата е сложна, но става направо върха.

Значи, махат се главите на пастървите и се цепват през коремите, така че да се разтворят на две до гръбнака (ако не са купени така). Осоляват се и се поръсват с черен пипер. Върху едната половина на рибата обилно се слагат нарязан на ситно чесън и магданоз. Върху тях се слагат парченца масло (да покрият едната половина на рибата). Захлупва се с другата половина и всяка риба се завива отделно в алуминиево фолио. Пече се 30-40 минути в предварително загрята силна фурна.
Мммммм,изглежда вкусно,а хубаво от всички страни ли трябва да е обвита с фолио и в тава с мазнина ли се слага?
Цитирай

София

Мнения: 2 026
добре си го кръстила ястието, помислих, че това е някакво оригинално название Laughing Спомням си, че в един ресторант (Манастирска магерница) имаше нещо като "крехко свинско друсано на мъжко коляно."
Цитирай

София

Мнения: 1 905
dianab78,

Рибата се увива от всякъде с фолиото. Като бонбон. Може да я сложиш на направо на скарата на фурната или в тава.

Също става превъзходна, ако вместо магданоз се сложи копър и се намаже с майонеза.

Май отивам да купя риба...
Цитирай

Den Haag

Мнения: 1 312
Цитат на: Raya
dianab78,

Рибата се увива от всякъде с фолиото. Като бонбон. Може да я сложиш на направо на скарата на фурната или в тава.

Също става превъзходна, ако вместо магданоз се сложи копър и се намаже с майонеза.

Май отивам да купя риба...

Май и аз това ще направя. Laughing Благодаря![/quote]
Цитирай
Аз отгоре слагам и филирани бадеми  Flutter
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 18 614
Цитат на: Tintiri-mintiri
...Осоляват се и се поръсват с черен пипер. Върху едната половина на рибата обилно се слагат нарязан на ситно чесън и магданоз. Върху тях се слагат парченца масло (да покрият едната половина на рибата). Захлупва се с другата половина и всяка риба се завива отделно в алуминиево фолио. Пече се 30-40 минути в предварително загрята силна фурна.


 Arrow точно така и мъж ми си "готви" улова, но го мята на скарата! Става Боженствено... Smile
Цитирай

София

Мнения: 1 807
Ще пробваме и на скарата следващия път  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.