Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 3 452
Споменават се в една тема за корите на Белла, но само се споменават.....Не знам от кога ги има на пазара, аз ги открих преди 2-3 месеца. Само един път правих баница с тях, стана вкусна, но не я докарах на вид. Аз направих следното: всяка кора намазах с мазнина, поръсих обилно със сирене, навих на руло, а самите рула навих в тавата като вита баница, залях и пекох. Обаче рулата ми станаха малко дебелички, и се разляха настрани - явно тавата ми е голяма за тях  Thinking

Затова искам да попитам ако някой е пробвал различни рецепти с тези кори, може ли да сподели как стават най-удачно?!
« Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 18:12 от Taneto »
Цитирай

дълбоко,дълбоко в прованса

Мнения: 189
Корите на Нила са доста дебели за вита баница.С тях направих наложена баница с праз и кайма.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.