Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 окт. 2007, 18:05 ч.

Домашни пресни кори (в случая НИЛА)

  • 827
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 452
Споменават се в една тема за корите на Белла, но само се споменават.....Не знам от кога ги има на пазара, аз ги открих преди 2-3 месеца. Само един път правих баница с тях, стана вкусна, но не я докарах на вид. Аз направих следното: всяка кора намазах с мазнина, поръсих обилно със сирене, навих на руло, а самите рула навих в тавата като вита баница, залях и пекох. Обаче рулата ми станаха малко дебелички, и се разляха настрани - явно тавата ми е голяма за тях  Thinking

Затова искам да попитам ако някой е пробвал различни рецепти с тези кори, може ли да сподели как стават най-удачно?!

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 18:12 от Taneto

# 1
  • дълбоко,дълбоко в прованса
  • Мнения: 189
Корите на Нила са доста дебели за вита баница.С тях направих наложена баница с праз и кайма.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт