Здравейте,
от известно време използвам продукт, от който съм много доволна и искам да споделя с Вас.

Проблемът на моята коса - мек и сравнително тънък косъм, който не задържа дълго прическа и губи бързо обем. Ползването на пяна за коса ми оставя усещане за бързо замърсяване на косъма, така че при мен доста време приемлив вариант е малко тупиране + лак за коса.

По препоръка на моя близка си взех ето този продукт - Forever Aloe Pro-Set и съм много доволна от резултата. В заглавието на темата го нарекох алтернативен лак за коса, защото има малки разлики в начина на употреба - обикновено лаковете за коса се пръскат на готовата прическа, за да я фиксират, а този се впръсква по време на оформянето. Аз лично не съм го ползвала на суха коса, а след измиване, на влажна коса докато я суша и  оформям /аналогично на продуктите за обем/.
Резултатът е много добър обем, който ми се запазва до следващото измиване на косата. Не мога да твърдя дали придава допълнителен блясък, защото моята коса си го има, но смятам, че заетите жени биха оценили ефекта от ползването, още повече че продуктът е екологичен, както можете да разберете от линка.  Simple Smile
Редно е да кажа, че косата става една идея по-твърда и "стои" малко по-суха, но не колкото с лак за коса.