Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 224 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 372
Защо не ми допича хлебопекарната? Това ми е въпросът. Мулинекс ми е машната.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
В какъв смисъл не ти допича?
Цитирай

София

Мнения: 2 372
остава вътре малко сурава и на най-малкия грамаж
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
Бре, такова не ми се е случвало. Я питай в темата за хлебопекарните в Готварския. Там има момичета с Мулинекс.
Аз лично бих я занесла в сервиз, ако за всички хлябове прави така. Защото ако го прави само на някои (с добавки примерно), може да е от самото съдържание на хляба.  newsm78
Цитирай

Варна.

Мнения: 790
и при нас имаше такъв проблем, така си прибрах уреда и си стои в кашона. мой приятел - голям майстор в печенето на домашен хляб ми каза, че всичко трябва да е точно измерено с кантарче.
Цитирай

София

Мнения: 6 960
Най-добре си задай въпроса в готварския. Peace
Всички видове хляб ли не допича?Да не би просто горната коричка да е по-светла?На всички машини е така.Да не би да режеш хляба пради да изстине?Ако е така-нормално е да стои като суров.
Дай повече подробности. Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 2 372
и при нас имаше такъв проблем, така си прибрах уреда и си стои в кашона. мой приятел - голям майстор в печенето на домашен хляб ми каза, че всичко трябва да е точно измерено с кантарче.


Всичко точно си измервам с кантарче и едно бебешко шише
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
Тц, не е от измерването. Аз не меря нищо, слагам на око, проблем с недопичане не съм имала. И наистина, ако се нареже топъл стои като недопечен.
Цитирай

София

Мнения: 2 372
Тц, не е от измерването. Аз не меря нищо, слагам на око, проблем с недопичане не съм имала. И наистина, ако се нареже топъл стои като недопечен.


Не го и режа топъл, чакам да изстина.
Цитирай

Земята

Мнения: 1 426
От измерването е най-вероятно. Лалка слага на око, ама сигурно има вярно око за кое колко.
Аз един път сложих малко повече вода - и си стана точно недопечен. Или пък маята не ти е добра - това също е възможно.
Цитирай

София

Мнения: 2 372
От измерването е най-вероятно. Лалка слага на око, ама сигурно има вярно око за кое колко.
Аз един път сложих малко повече вода - и си стана точно недопечен. Или пък маята не ти е добра - това също е възможно.



Гледам да е най-доббрата.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
Абе чак вярно е силно казано Smile. Гледам да стане хубава топчица, която се отлепя от стените. Като е повече водата, добавям брашно.
А едва ли е от маята - ползвам каквато има в магазина - суха на юва, на д-р Йоткер, но най-вече жива - турска, българска, каквато има. Smile
Цитирай


Мнения: 13 242
и аз слагам на око, и аз гледам да стане топчица
проблем с недопичане не съм имала никога
занеси я в сервиз, най- вероятно не нагрвява нещо както трябва newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.