Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас Славейков

Мнения: 1 975
Здравейте кулинарки  Hug

Вчера прочетох за това чудо и ми стана много интересно да го опитам. Имате ли идея  как точно се прави?
Цитирай


Мнения: 1 351
Заповядай Hug- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230905.0;all
Аз лично го правя с чесън, орехи, зехтин или майонеза. Peace
Цитирай

Бургас Славейков

Мнения: 1 975
Мерсаж  Love Love Love Че то и лесно звучи, ще го направя задължително  Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 2 379
Не погледнах рецептата, но аз лично пасираните маслини ги размачквам само с краве масло.

По същия начин правя и сладкия пастет-често го дават за закуска в ДГ. Халва и краве масло.
Цитирай

Бургас Славейков

Мнения: 1 975
На мен сякаш по-добре ми звучи с лук или чесън, но и това ще опитам, мерси за идеята  Hug
Цитирай


Мнения: 3 452
Може и с друго  Smile
маслини + една или няколко от следните съставки:
орехи, консерва риба тон, лук, чесън, копър, зехтин, няколко с.л. извара

меля в блендер; при необходимост добавям струйка вода, за да стане за мазане на филийка......
Цитирай


Мнения: 1 351
Може и с друго  Smile
маслини + една или няколко от следните съставки:
орехи, консерва риба тон, лук, чесън, копър, зехтин, няколко с.л. извара

меля в блендер; при необходимост добавям струйка вода, за да стане за мазане на филийка......
Ще пробвам и с риба тон-направо ми се дояде!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.