Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 окт. 2007, 14:31 ч.

Торта с мармалад

  • 2 695
  • 8
  •   1
Отговори
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 818
Моля ви помогнете ми с рецепта за мармаладена торта.
Моят приятел ми говори от 2 месеца че иска мармаладена торта, едно време ял такава, но на въпросът ми как се прави той казва че се изпича блат и отгоре се маже с конфитюр и после се украсява с някакви ленти от тесто, но какви пропорции, после как се слагат тези ленти, отгоре като са сурови , пак ли се пече, на мен ми се струва нещо от сорта на пай, но някой знае ли точна рецепта.
Мерси предварително..  bouquet

# 1
# 2
  • Мнения: 3 397
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232947.0 ето това е моята бисквитена торта

# 3
  • Мнения: 1 348

Ето
една чудесна рецепта на Биляна. Изглежда като това:


# 4
  • Мнения: 3 397
anomalia това изглежда и като пая с конфитюр от кайсии за които пуснах рецепта вчера. Става страхотен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233443.0

# 5
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
По тази рецепта на  Mamica, пусната от Тането, по време на вчерашната следобедна скука сътворих нещо много вкусно с ягодов мармалад. Всички останаха доволни, по-късно ще кача снимките.
Но следващият път ще направя пая в по-голям и разлат съд.

# 6
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 818
Точно сладкишът на Биляна търсех, но си записах и абсолютно всички рецепти и за другите видове сладкиши с мармалад. Благодаря ви момичета   bouquet

# 7
  • Мнения: 1 930
аз не правих торта,ами нещо като сладкиш с марамалад-сборна рецепта:
3 яйца
1 каф.чашка кис.мляко
1ч.л.сода
1 каф.чашка олио
1 1/2 каф.чашка захар
1 ванилия
щипка канела
брашно за по-гъсто кексово тесто,размесено с 1/2 бакпулвер
шипков мармалад за намазаване
разбиват се яйцата със захарта,добавя се млякото с угасената вътре сода,олиото,ванилията и канелата и се добавя брашното до получаване на по-гъсто тесто
в кръгла формичка или тавичка облпена отдолу с фолио изсипваме 1/2 от сместа и печем до порозовяване,после намазваме с мармалада и изсипваме останалата смес,печем до готовност,след изстиване се ръси с пудра захар  chef
стана много пухкав и много вкусен сладкиш  chef

# 8
  • Мнения: 3 397
Маргарет тигър пай
Необходими продукти:
4 жълтъка + 1 яйце
1 1/2ч.ч. захар
1ч.ч. кисело мляко
1ч.ч. олио
2ч.ч. брашно
1 бакпулвер
2-3 ванилии
за намазване: сладко(домашно приготвено, няма значение от какви плодове) 4 белтъка и 8с.л. захар(може да се замени със сметана)
Приготвяне: Всичко се разбърква до получаване на гъста хомогенна смес. След това се слага в тава и се пече в предварително загрята до 180* фурна. След като се опече и изстине се намазва със сладко, а отгоре сладкото със разбита смес от 4 белтъка и 8с.л. захар, може и сметана, ако имате. Оставя се да престой известно време, около 30-60мин. Приятен апетит.


Това също може да мине за мармаладена торта  Wink

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт