Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 окт. 2007, 22:51 ч.
  • Преглеждания  3 500  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • в ябълковата градина
  • Мнения: 1 655
Яде ми се боб.
Искам хубав, хлебен, мек, с големи зърна.
Ей, как го описах.
Коя марка да потърся?
Мерси за помощта!  Grinning

Реклама
# 1
  • София, Младост
  • Мнения: 1 565
Аз си купувам наспен от зеленчуковота магазинче в блока ни. Стана страхотен-бъзро се свари и си пуска скорбялата- гъст и вкусен  Laughing

  chef

# 2
  • Мнения: 1 920
не мога да ти помогна от къде да си купиш такъв боб,но най-добре наистина да е насипен и за да уври добре и бързо аз при варенето слагам щипка захар и една капачка ракия,пробвай-изпитано е!

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 20
пробвай с боб на фирма "Крина", аз купувам един дребен и кръгъл, който увира много бързо и е много вкусен.

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
Търси Добруджански боб,много е хубав,бързо увира,става и за салати Heart Eyes

# 5
  • София
  • Мнения: 134
Ау, последния път как изтървах захарта и стана  Sick
Иначе така верно увира много по-бързо

# 6
  • Мнения: 3 358
Аз купувам по-дребен боб/струва ми се по-вкусен/А това за захарта не го знаех-ще пробвам Peace

# 7
  • Мнения: 1 920
ама не само със захар,а и една капачка ракия Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 108
Аз използвам Добружанка, увира бързо и не става на каша. Ще ви кажа за да уври по -бързо боба в първата вода се слага 1 ч.л. сода. Сменяте после още две води. Първата вода обира вредните газове  Joyстава жълта. Laughing

# 9
  • Journeys end in lovers meeting.
  • Мнения: 3 036
има едно село в Самоковския район, от там сме си купували винаги боб, страхотен е, но не помня името на селото  Embarassed тук готвя само червен боб и съм много доволна от него. а вкъщи при майка ми се готви само шарен, но тя си има някаква жена на Женския пазар и само от нея взима - бобът е като масло направо  Flutter

# 10
  • някъде на юг
  • Мнения: 245
има едно село в Самоковския район, от там сме си купували винаги боб, страхотен е, но не помня името на селото  Embarassed тук готвя само червен боб и съм много доволна от него. а вкъщи при майка ми се готви само шарен, но тя си има някаква жена на Женския пазар и само от нея взима - бобът е като масло направо  Flutter
Селото се казва Радуил до Самоков.Иначе едър е смилянския боб, но фирмите много лъжат та не вярвам много на този в магазините.

# 11
  • Journeys end in lovers meeting.
  • Мнения: 3 036
Селото се казва Радуил до Самоков.Иначе едър е смилянския боб, но фирмите много лъжат та не вярвам много на този в магазините.

точно така! то е   bouquet

# 12
  • някъде там
  • Мнения: 1 432
най-бързо увира ако го накиснеш за една нощ, после може да му сложиш 1ч.л. сода и като заври с нея да смениш водата, слагаш всичко необходимо + капачка ракия и малко захар, и чакаш да се свари бързо става   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт