Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Алтернативна медицина
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 231 отговора


Мнения: 4 395
Оставила съм оригиналните названия..Всеки може да ги гугълизира, ако иска...

БИО- ЧИПОВЕ И ЕЛЕКТРОННО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
Д-р на мед.науки  Хайнц Герхард Фогелзанг   


„ Човечеството няма право да развива свое собствено съзнание.”, каза д-р Хосе Делгадо, директор в Департамента по Невро- психиатрия  в Йелския университет.
И по- нататък: „ Трябва ни психо- хирургична програма, с която политически  да може да бъде контролирано обществото ни. Целта е физически контрол на самосъзнанието. „Всеки , който се различава от зададената норма, може да бъде променен по хирургически път.” ( Congressional Record Nr.26, Vol.1118, 24. Februar 1974, по цитат на д-р Хелмут Ламер „ Скрити операции.” ) Подобни проекти има и във Федералната Република.
 
36.000.000,00 DM предостави федералното правителство за развитието на имплантируем  мозъчен  био- чип (източник: списание „ Наука без граници” Nr.2. / 98)

На  09. януари  1998. научното издание „ Modern Times ORF2 излъчи предаване, в което беше представен  имплант с размери 0,8 на 2 мм, т.е. колкото оризово зърно, който, според „Modern Times” в бъдеще ще бъде  имплантиран във всички жители на Федералната република.  Междувременно елементите би трябвало да са вече много по- малки и да могат да се инжектират в кръвния път.  С това  се отваря широко вратата за криминалното инжектиране: един препарат в ампула може да бъде внедрен (тайно по трасето между търговските  складове и аптеката в нормална опаковка и да бъде имплантиран от нищо не подозиращия лекар.
По този повод криминолозите  Б.Л. Инграхам и Г.В. Смит казват: „Развитието на системи за размяна на информации чрез имплантирани в тялото сензори скоро ще направи възможно,  да се наблюдава човешкото поведение без директен контакт и чрез електронни манипулации да се управлява човешкото поведение. ..”(източник: Х. Геринг: „Поробени мозъци. Контрол на съзнанието и влияние върху поведението”, amun-Verlag, Schleusesiedlung 2, D- 98553 Schleusingen).

Поради тази причина Германия служи за опитно поле за импланти : така например от 1993 година насам с така наречения Smart Device,  чип,  разработен от дъщерна фирма на  на Дженерал Мотърс в САЩ с име Hughes Aircraft. Също така разработения от швейцарската фирма  Lipo Matrix Vigliance TM  ID се изпробва на хора в Германия от 1994. година. В горепосоченото предаване на научното списание  „Modern Times” беше назован като място на разработката на мозъчния био- чип университетът в Бремен с професорът по приложна  информатика  Д-р Клаус  Хефнер. За пред обществеността се излага, разбира се, надеждата от медицинска полза и се премълчават манипулационните намерения..

Dipl. Psych. Heiner Gehring,Postfach 2105, D- 49011 Osnabrück,
e- Mail: newtonline@web.de
Коментар за био- чипа от Армин Ризи, автор на много книги:
(…) Днес  чиповете са толкова малки, че могат да бъдат имплантирани във врата или в гърба, както и интравенозно по време на хирургически операции в различни части на тялото, с или без съгласието на лицето.  Сега е почти невъзможно, да се открият тези импланти и да се отстранят.  Опитните зайчета в тайни експерименти са били затворници, войници, душевно болни, деца- инвалиди, глухи и слепи лица, хомосексуални, самотни жени, възрастни хора, ученици и социално слаби хора.


Технически е възможно , във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето  до края на живота му. Такива планове се дискутират тайно в САЩ, без да се дава публично гласност и да се дискутират свързани с това проблеми на личната свобода. Вашата мозъчна функция може да бъде наблюдавана от голямо разстояние от свръхмощни компютри и дори променена чрез промяна на честотите.  С помощта на сателити лицето с имплантирания чип може да бъде преследвано навсякъде по света.  Тази техника, според  д-р Карл Сандърс, който е разработил човешкия интерфейс intelligence-manned interface (IMI),била тествана  по време на  войната в Ирак. Преди това, по време на войната с Виетнам, е инжектиран „рамбо”-чип на  войниците, който увеличавал притока на адреналин в кръвта.

Свръх-компютрите от 20 милиарда бита на NSA (National Security Agency), днес могат чрез система за наблюдение (RMS) от разстояние да „виждат” и „чуват”, какво преживяват войниците на бойното поле. Когато един чип с големина от 5 микромилиметра (Диаметърът на един косъм е 50 микромилиметра.) се имплантира в очния нерв на окото, той черпи нервни импулси от  мозъка, които отговарят на опита на лицето с имплантирания чип, като мирис, зрение, слух. В момента, в който тези нервни импулси се предадат на компютър и се запишат, могат чрез чипа да бъдат  обратно прожектирани  в мозъка на лицето, за да бъдат преживени отново.  Чрез използването на RMS може посредством компютър да се изпращат електромагнитни послания към нервната система. (кодирани като сигнали).

Чрез RMS  могат  здрави лица да бъдат доведени дотам, че да получават зрителни халюцинации и да чуват гласове в главата си.  Всяка мисъл, всяка реакция, всяко слухово и зрително възприятие има определен неврологичен потенциал или схема в мозъка и на неговото електромагнитно поле, който сега може да бъде разкодиран в мисли, картини и гласове. Затова електромагнитната симулация може да промени мозъчните вълни на човека и да повлияе на мускулната активност, да произведе болезнени мускулни гърчове, които да бъдат преживявани  като мъчение.

Електронната система за следене RMS на NSA може да манипулира и преследва едновременно милиони хора. Всеки от нас има уникална биоелектрична резонансна честота в мозъка, така както и пръстовите ни отпечатъци са уникални. С изцяло кодирана електромагнитна честота (EMF) могат да бъдат изпращани електромагнитни сигнали към мозъка и така се произвеждат желаните визуални ефекти, които  после се преживяват от набелязаното лице.

Така може да бъде създаден перфектният киборг- войник. Тази тайна технология е прилагана от военните  в различни държави на  НАТО от 80-те години насам, без цивилното население или учените да разберат нещо за това.

15.10.2004. Правителството на САЩ разрешава радио-имплантат.


Правителството на САЩ е дало разрешение за въвеждането на техника, която разваля добрия сън на защитниците на личните данни: микроскопичен радио-чип, който може да бъде имплантиран под кожата. „VeriChip“ може да съхранява  медицински данни, но може и също така да издаде всякакъв вид информация за лицето, на което е поставен.
Всъщност е нещо съвсем невзрачно, което прилича по големина и форма на оризово зърно. Но невзрачността му е само привидна: Той може да съхранява здравни данни за преносителя си, за да улесни лечението при спешен случай.  Поне това е главният аргумент на американската фирма Applied Digital Solutions (ADS),  която сега е получила от американската Food and Drug Administration (FDA) разрешение за медицинското приложение на Veri Chip. (…)

Процедурата по поставяне на Veri Chip, която се състои в инжектирането му под кожата,  трае само няколко минути и е напълно безболезнена. След това става невидим. Също така няма нужда от собствено електрозахранване.  Активира се от скенер, който получава записаните данни чрез радио-вълни. (..)
« Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 15:53 от Amarena »
Цитирай


Мнения: 11 612
Изтръпнах.......Ужасно е това! контрол върху целият ти живот! Бррррррр...............
Цитирай


Мнения: 4 395
А като имаш предвид, че това е старо..
Цитирай


Мнения: 1 179
 Mr. Green The Matrix...
Цитирай
Сещам се за един филм с Мел Гибсън ... "Теория на конспирацията" май се казваше ...  Thinking
Цитирай

Sofia

Мнения: 161
Направо настръхнах.... бррррр. Нямам думи просто.......... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Май няма да е толкова далеч деня в който всички (цялото човечество) вече ще сме в Матрицата. Или вече сме... ама още не знаем..... И едно "голямо око" отгоре ще ни контролира какво да мислим, чувстваме, виждаме, как да действаме.
Отвратително е.  Twisted Evil   
И какво можем да направим?! Риторичен въпрос. Май нищо. Нали тези неща са секретна разработка.

Нали и аз уж гледам много филми... Но реклами НЕ ГЛЕДАМ. Веднага превключвам канала. Е, да де... ама нали тези рекламодатели за това си дават парите, та да има ефект рекламата им и да стигне до потенциалния консуматор...и той да Купува..... Купува..... Купува... Ама то вече много хора почнахме да се "изхитряваме" и да не ги гледаме пустите реклами.... Пък хората искат да отчитат ръст на продажбите....и да има ефект от рекламите им.... Та се чудех в тази връзка.... кога ли ще почнат да ни пускат "хипнотизиращи" съобщения, та да ни казват какво е най-добре да купим. Нещо като прословутия "25-ти кадър" само че на по-високо ниво.... Страх ме е да си представя до къде може да стигне тази манипулация....

В тази връзка се сетих за един филм: "Островът".... Ако някой му е любопитно може да си го изтегли и да го гледа...


Та, една доста голяма група хора са затворени в едни "чисти" помещения под земята.... защото навън върлувал някакъв смъртоносен вирус и убивал всичко живо. И така... те си живеят там....
И всеки от тях си мечтае да спечели Голямата награда. Тегли се томбола, кой от тях ще спечели да отиде на "Острова" - място където може да видиш небето и да чуеш звуците на птиците. Единсвеното място на Земята което е оставало чисто. Всеки мечтае да иде на острова. Всеки иска да спечели. А който спечели - другите му завиждат. До момента в който главния герой открива една пеперуда във вентилационната шахта. А тази пеперуда може да дойде само отвън, където УЖ нали нямало никакъв живот.... И така... човека почва да "рови" за да разбере какво крият от него... Накрая на филма става ясно, че всички "хора"  затворени в това подземие са всъщност клонинги. Нямало никаква зараза навън, просто богатите хора си плащали и имали дори по няколко клонинга - и когато някой  се разболеел и трябвало да вземат от резервните органи на клонинга. За това била създадена цялата система - да се отглеждат клонинги за резервни части. 
А на клонингите се казва че печелят наградата да отидат на Острова....

Филма е много силен, много хубаво е направен и наистина си заслужава да се гледа.
Но както се казва в анотацията на филма.....
"Точните и окончателни отговори – чак с последните кадри на филма. И един приятелски съвет...Не очаквайте да ви олекне от тях!"
http://movie.pop.bg/item19262.html


След като го изгледах си помислих... "Добре че всичко е фантастика"....
Е, да де.... ама май с тези биочипове тази фантастика в близките десетилетия няма да е просто фантастика....
Цитирай


Мнения: 4 150
Ромми,
И Жул Вен е писал отдавна zа подводници,а дойдоха и на никого не му прави впечатление...
Както и мнооого други неЩа...
Цитирай


Мнения: 4 395
Цитат
В тази връзка се сетих за един филм: "Островът".... Ако някой му е любопитно може да си го изтегли и да го гледа...
Гледала съм го.  Peace И в този филм живеем, и в много други... Тези филми се правят умишлено, за да ни подготвят за това, което предстои.  Whistling
Цитирай

Тук и Сега

Мнения: 2 883
С био4иповете  ли се обяснява немското каменоглавие и понякога доста алоги4ните им представи за рихтих и орднунг? Very Happy
« Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:36 от Omega »
Цитирай


Мнения: 4 395
С био4иповете  ли се обяснява немското каменоглавие и понякога доста алоги4ните им представи за рихтих и орднунг? Very Happy
Сигурна съм, че добре знаеш, с какво се обяснява.. Wink
Голяма спамърка си станала напоследък..
Цитирай

Тук и Сега

Мнения: 2 883Голяма спамърка си станала напоследък..

Абсолютно си права.Даже не само напоследък,ами винаги съм била такава .
Спокойно ми пропускай ника като ме види6 някъде.
Цитирай


Мнения: 4 395

Голяма спамърка си станала напоследък..

Абсолютно си права.Даже не само напоследък,ами винаги съм била такава .
Спокойно ми пропускай ника като ме види6 някъде.
Няма.  Hug Кефиш ме и винаги чета, какво си написала. Peace
Цитирай

Бургас

Мнения: 201
Той и Д-р Атанас Гълъбов споменава в едно свое интервю за биочиповете ... пък и за много други неща ... цяло чудо е, че някъде са го излъчили  Confused аз го гледах на запис, даде ми го приятел
Цитирай

Варна

Мнения: 8 769

„Всеки , който се различава от зададената норма, може да бъде променен по хирургически път.”

--------

Технически е възможно , във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето  до края на живота му.

----

Процедурата по поставяне на Veri Chip, която се състои в инжектирането му под кожата,  трае само няколко минути и е напълно безболезнена.

Вероятно по същия начин, ще може да се прави и обратното. Да не забравяме железния закон, че всяко действие поражда равно по сила....(и забравих още какво) противодействие. В природата нищо не се губи, и сега онези "умни мозъци" дето искат да управляват света няма да са задоволени на 100 %. В този ред на мисли, предполагам, че ще се създаде и нова прослойка общество от хора без чипове, бунтари, някакви такива... и така ще си караме. Играта продължава. Wink
Цитирай


Мнения: 4 395

„Всеки , който се различава от зададената норма, може да бъде променен по хирургически път.”

--------

Технически е възможно , във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето  до края на живота му.

----

Процедурата по поставяне на Veri Chip, която се състои в инжектирането му под кожата,  трае само няколко минути и е напълно безболезнена.

Вероятно по същия начин, ще може да се прави и обратното. Да не забравяме железния закон, че всяко действие поражда равно по сила....(и забравих още какво) противодействие. В природата нищо не се губи, и сега онези "умни мозъци" дето искат да управляват света няма да са задоволени на 100 %. В този ред на мисли, предполагам, че ще се създаде и нова прослойка общество от хора без чипове, бунтари, някакви такива... и така ще си караме. Играта продължава. Wink
Не съм настроена много оптимистично... Sad  Ако си измислят някаква болест, както си измислиха птичия грип и имунизират под строй, уж против тази болест, как ще се измъкнеш?!  Психозата ще бъде режисирана..Ако си против, все едно ставаш обществен враг номер 1..
И всички овце ще повярват в легендата.. ooooh!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 231 отговора