Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Паниран лук? Как?

  • 23 окт. 2007, 09:58 ч.
  • Преглеждания  8 791  Мнения  29  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 097
Здравейте  Party
Скоро в едно заведение опитах паниран лук (панирани халки)
По принцип не знаех, че е лук, иначе не бих го опитала  Mr. Green но много ми хареса  Flutter
Имам си на идея как може да се направи, но не съм опитвала и преди да опитам исках да се допитам до вас  Hug Някой панирал ли е лук? И как го правите? вари ли се лука?   Blush
(сетих се за тези халки, след като видях поста за пълнения лук...  Embarassed )

Реклама
# 1
  • Мнения: 699
Аз го правя по следният начин: режа големи глави лук на шайби и вадя пръстенчетата едно от друго. Топя всяко пръстенче в галета, разбити яйца, пак галета и пържа в много мазнина. След това задължително ги отцеждам на салфетка, защото са тежки.
Стават много хрупкави  Grinning

# 2
  • Мнения: 2 097
Eli* много ти благодаря, значи не се варят  Grinning

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
И аз правя така паниран лук,но накрая завършвам панирането с яйце(а не с галета) и така не става чак толкова мазно.Е,разбира се пак отцеждам върху хартия... Grinning

# 4
  • Мнения: 699
Айля, дано ти харесат  Hug
TheNMaster, следващият път ще опитам по твоя метод, защото ги обожавам, но мазничкото ми идва в повече  Hug

# 5
  • София
  • Мнения: 5 001
Хе-хее,после да кажеш дали ти допада повече така Heart Eyes   bouquet
А дали по заведенията не правят течна панировка се зачудих  newsm78 за да стане пухкаво кръгче?Как мислите?

# 6
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 331
аз го правя с паста патафри.

купувам зеленчуков лук (една глава е половин кило Laughing), режа на кръгчета, отделям пръстените и в патафри Crazy
ама си е тежко ядене Whistling

# 7
  • Мнения: 699
И аз веднъж опитах с патафри, защото ми беше останала, а нямах вече какво да панирам, но патафрито се пържи много бързо и  лукът си остана суров вътре. Може би някъде съм сбъркала  newsm78

# 8
  • София
  • Мнения: 8 398
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни

# 9
  • Мнения: 65
    Хубаво е пръстенчета лук, да бъдат потопени във вода и след това брашно- яйце и пържим.
       Това е моят начин.Вкъщи много ги харесваме.
 

# 10
  • Мнения: 2 097
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни

 newsm78 така ли  Thinking

# 11
  • Мнения: 7 474
Не съм правила, но сигурно е вкусно  Crazy

# 12
  • София
  • Мнения: 5 001
Да,виждала съм във фризерите на магазините тия полуфабрикати,но номера е да си го направим в къщи Grinning без разните му там консерванти и добавки......

# 13
  • София
  • Мнения: 435
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни

 newsm78 така ли  Thinking

Да, продават се замразени в почти всеки хранителен магазин. Добре ме посетихте, трябва да си взема, и аз много ги обичам Grinning

# 14
  • Варна
  • Мнения: 488
Аз ги правя с паста Патафри без да варя лука, не остава суров. Купешките обаче не поемат толкова много мазнина, може би защото ги пускам направо замразени във фритюрника.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт