Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 29 отговора


Мнения: 2 058
Здравейте  Party
Скоро в едно заведение опитах паниран лук (панирани халки)
По принцип не знаех, че е лук, иначе не бих го опитала  Mr. Green но много ми хареса  Flutter
Имам си на идея как може да се направи, но не съм опитвала и преди да опитам исках да се допитам до вас  Hug Някой панирал ли е лук? И как го правите? вари ли се лука?   Blush
(сетих се за тези халки, след като видях поста за пълнения лук...  Embarassed )
Цитирай


Мнения: 692
Аз го правя по следният начин: режа големи глави лук на шайби и вадя пръстенчетата едно от друго. Топя всяко пръстенче в галета, разбити яйца, пак галета и пържа в много мазнина. След това задължително ги отцеждам на салфетка, защото са тежки.
Стават много хрупкави  Very Happy
Цитирай


Мнения: 2 058
Eli* много ти благодаря, значи не се варят  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 5 000
И аз правя така паниран лук,но накрая завършвам панирането с яйце(а не с галета) и така не става чак толкова мазно.Е,разбира се пак отцеждам върху хартия... Very Happy
Цитирай


Мнения: 692
Айля, дано ти харесат  Hug
TheNMaster, следващият път ще опитам по твоя метод, защото ги обожавам, но мазничкото ми идва в повече  Hug
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Хе-хее,после да кажеш дали ти допада повече така Love   bouquet
А дали по заведенията не правят течна панировка се зачудих  newsm78 за да стане пухкаво кръгче?Как мислите?
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 302
аз го правя с паста патафри.

купувам зеленчуков лук (една глава е половин кило Laughing), режа на кръгчета, отделям пръстените и в патафри Crazy
ама си е тежко ядене Whistling
Цитирай


Мнения: 692
И аз веднъж опитах с патафри, защото ми беше останала, а нямах вече какво да панирам, но патафрито се пържи много бързо и  лукът си остана суров вътре. Може би някъде съм сбъркала  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 7 590
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни
Цитирай


Мнения: 62
    Хубаво е пръстенчета лук, да бъдат потопени във вода и след това брашно- яйце и пържим.
       Това е моят начин.Вкъщи много ги харесваме.
 
Цитирай


Мнения: 2 058
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни

 newsm78 така ли  Thinking
Цитирай


Мнения: 7 473
Не съм правила, но сигурно е вкусно  Crazy
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Да,виждала съм във фризерите на магазините тия полуфабрикати,но номера е да си го направим в къщи Very Happy без разните му там консерванти и добавки......
Цитирай

София

Мнения: 420
Това, което си яла в заведение е било полуфабрикат. Продават се замръзени лучени кръгчета. Стават много вкусни

 newsm78 така ли  Thinking

Да, продават се замразени в почти всеки хранителен магазин. Добре ме посетихте, трябва да си взема, и аз много ги обичам Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 488
Аз ги правя с паста Патафри без да варя лука, не остава суров. Купешките обаче не поемат толкова много мазнина, може би защото ги пускам направо замразени във фритюрника.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 29 отговора