Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 окт. 2007, 19:48 ч.
  • Преглеждания  246  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 310
Успяхме да се снабдим с домашно пиле, заек и пуйка та се чудя коя част от тези животни е най-подходяща за бебешки манджички Simple Smile newsm78
Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 20:36 от esy

Реклама
# 1
  • Мнения: 8 241
Аз ги варя целите, обезкостявам и обезкожавам, и в робота, че дребния няма още дъвчещи зъби  Mr. Green

# 2
  • София
  • Мнения: 2 613
Аз ползвам предимно бялото месо,без кожите.

# 3
  • София
  • Мнения: 3 739
От тези животни - всичко (без кожа и кости  Wink). Не наблягай излишно на бялото месо, защото то е по-бедно на мазнини и желязо, а и двете са необходими на малкото човече  Peace Щом са домашни - не подбирай!

# 4
  • София
  • Мнения: 1 310
Момичета,   bouquet
Те са много младички и реших всичко да ползвам, и без това бебка се мръщи на бялото, че и сухичко и ще смесвам бяло с малко друго
и готово Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт