Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 окт. 2007, 18:46 ч.

Пуйка - как?

  • 332
  • 1
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Свекърва ми ми донесе доста бяло месо от пуйка и сега се чудя какво да го правя newsm78.Приемам всякакви съвети Hug

# 1
  • Франция
  • Мнения: 972
избираш си някоя "пилешка" рецепта и готово! Peace Но е добре първо да го посвариш малко, защото има нужда от по-продължителна термична обработка. Може да го направиш и с кисело зеле, тогава не е нужно да го вариш предварително.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт