Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 644
Свекърва ми ми донесе доста бяло месо от пуйка и сега се чудя какво да го правя newsm78.Приемам всякакви съвети Hug
Цитирай

Франция

Мнения: 911
избираш си някоя "пилешка" рецепта и готово! Peace Но е добре първо да го посвариш малко, защото има нужда от по-продължителна термична обработка. Може да го направиш и с кисело зеле, тогава не е нужно да го вариш предварително.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.