Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Пуйка - как?

  • 28 окт. 2007, 18:46 ч.
  • Преглеждания  330  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Свекърва ми ми донесе доста бяло месо от пуйка и сега се чудя какво да го правя newsm78.Приемам всякакви съвети Hug

Реклама
# 1
  • Франция
  • Мнения: 965
избираш си някоя "пилешка" рецепта и готово! Peace Но е добре първо да го посвариш малко, защото има нужда от по-продължителна термична обработка. Може да го направиш и с кисело зеле, тогава не е нужно да го вариш предварително.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт