«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравни заведени€, специалисти
0 ѕотребители и 3 √ости преглежда(т) тази тема.
210-224 от 266 отговора

—офи€

ћнени€: 831
случайно да знаете колко време предварително тр€бва да се запази час за доц. Ѕалабанова от јлександровска болница?

ѕриблизително за след около месец. ”спех!
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 791
благодар€ Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 10
Ѕихте ли ми казали каква е цената на прегледа при проф. Ќиколай ÷анков / линика по дерматологи€ и венерологи€ към "јлександровска"/ и колко време предварително тр€бва да се запиша. Ѕлагодар€.
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 791
може ли да ми дадете координати на проф. ÷анков,за да си запиша час за консултаци€-може и на лични.благодар€!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 10
mon4i и аз съм в една чуденка кой да си избера дали Ѕалабанова или ÷анков. » за двамата има доста добри отзиви. ƒо колкото знам по рано ÷анков е работил в клиниката по дерматологи€ и венерологи€ към ћЅјЋ "јлександровска". —ега разглеждах техни€ сайт, но него никъде не го вид€х http://www.sofia-derm-clinic.org/personal.htm. јз също ще съм благодарна за негови координати. Hug
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 791
ами аз см€там да отида и при двамата-първо искам да чу€ две мнени€ (научих се да не се предовер€вам дори и на добри лекари),второ искам да вид€ какво лечение ще ми предложат и след това ще избера този ,при който ще остана Wink
на доц. Ѕалабанова имам координати ,но на проф. ÷анков още търс€.
÷итирай

в бел€та

ћнени€: 418
ѕреписвам дословно от визитната картичка ,ко€то ми даде неговата медицинска сестра ,като лежахме заедно в отделението по ендокринологи€ април месец :
проф.Ќиколай ÷анков д.м.н.
јлександровска болница
 ожна клиника каб. 103
02/9230454
0898 562 361
0888 786 702
свободен прием  - вторник от 14.00 до 18.00ч.

над€вам се да върши работа  Peace Peace Peace
ј на мен н€кой да ми прати координати на тази Ѕалабанова - телефони и къде приема . Praynig Praynig Praynig
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 791
безкрайно ти благодар€  bouquet
аз писах на доц. Ѕалабанова по имейл,т€ лично ли даде телефона на асистентката си »на,където можело да си запиша час:
0899 57 25 21.
доц. Ѕалабанова също работи в јлександровска болница,но не знам точно в кой кабинет,предполагам,че по телефона може да ти об€сн€т .
« ѕоследна редакци€: пн, 22 фев 2010, 11:25 от mon4i »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 10
 олко време се чака за час за  доц. Ѕалабанова и професор ÷анков ?  азаха ли ти каква е цената на прегледа? Ѕлагодар€ Hug
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 791
за цената при доц. Ѕалабанова и проф. ÷анков не знам,поне месец май се чака за час,може и повече.
а случайно н€кой да има отзиви и лични впечатлени€ от доц.  азанджиева от јлександровска болница?
÷итирай


ћнени€: 13
ќще не мога да преживе€ компетентната намеса върху лицето ми на та€ некадърница  адурина за ко€то писах.јко има н€кой с подобен проблем вдлъбнати белези да сподели с какво ги третира.—амо ако € вид€ ще € оскуб€ та€ професионалистка..–азбрах че има и други пострадали във кожната клиника вми- €вно наистина водеща и елитна само че по цени.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте момичета,
ѕрочетох ц€лата тема и реших и аз да се включа с моите патила от клиниката на др. ћа€ “ачева

»мах проблем с малки пъпчици по челото и по бузите, ситни с бели връхчета. ѕоловин година се борих с т€х, ходих редовно на почистване на лице, не се оправиха.
ѕорових се в интернет, намерих много хубави отзиви за др. ћа€ “ачева, и тъй като –уски паметник ми е близо си запазих час. »зрично попитах момичето на рецепци€ дали ще бъда при “ачева и ми беше потвърдено.  ато отидох в уговорени€ час се оказа, че случайно “ачева € н€ма, била си сменила предни€ ден смените и ме прегледа друга дерматоложка - така не и запомних името. —мени ми почистващото средство Serenactiv на Noviderm (много ми харесва), предписа ми «инерит, ƒалацин “, и ми смени крема за лице - La Roche Posay Effaclar-M.  ожата ми е смесена, но този крем в комбинаци€ с останалите неща изключително много ми изсуши лицето. ѕосещах лекарката 4 пъти през 10-14 дена.
—пазвах режима на миене и мазане, но пъпките не ми минаваха, а се по€виха и по врата и деколтето ми. Ћекарката ми изписа Fucidin. Ќе ми помогна. —лед това ми предписа н€какъв спирт и една б€ла течност, ко€то € прав€т в аптеките - пак същото. Ќа лицето ми се изчистиха, но деколтето ми изглеждаше ужасно. Ќакра€ спр€х да се мажа с всички тези неща, и в интерес на истината след н€колко седмици ми се изчисти кожата на врата и деколтето,  и сега само отвреме на време ми се по€в€ва по н€ко€ такава пъпчица на лицето.
Ќо това не е причината, поради ко€то ви пиша.
»сках да сподел€ разочарованието от начина по който ми почистиха лицето там, тъй като ми беше препоръчано горещо от докторката почистване на лицето, естествено в техни€ салон. ќт постовече разбрах за ћари€, но се оказа, че не мога да съм при не€, така и не разбрах защо, и ме почистваше едно друго момиче. ѕо-лошо досега не съм била стискана ј не искам да се прав€ или нещо, но имам известен опит в козметиката.
ўе говор€ с факти -  озметичката н€маше никаква хигиена - сложи ме на парата, стана да приеме плащане от предно момиче и след това не си изми ръцете, а седна и посегна да ми бара лицето. —лед като € попитах н€ма ли да се измие, т€ започна да се извин€ва.
- —тискаше изключително грубо, а кожата ми беше възпалена на много места, имах и подкожни пъпки, които не б€ха избили напълно, а т€ се опита да ги махне - без коментар за болката
- »мах на н€колко места бели точки (не се сещам за името им сега), т€ само го отбел€за, но така и не ги махна
- —лед като безцеремонно ми нарани лицето ми сложи маска, посто€х, измих се, а вече друго момиче заемаше м€стото ми.
ѕопитах н€ма ли да ми прави дар сонвал, а отговора беше - н€маш възпалени€ и не е нужно.
«абравих да спомена, че на въпроса колко пари е почистването, отговора беше 30-35 - според това,какво се прави.
≈, поискаха ми 35 лв - за изтезанието? «а отношението? —ама да се изми€, сама да си сложа крема за лице, да ми б€ха дали и сама да се изтискам...
ј дерматоложката, влизаше и излизаше в кабината където ме почистваха да си взима разни кремове, не ме поздрави даже, не ме погледна в очите.
ј им даваш пари.
ѕовече не стъпах там.
Ќе знам какво тр€бва да направи човек, за да получи малко внимание и нормално отношение. newsm78
“а това изжив€х аз в клиниката на тази “ачева, ко€то така и не вид€х.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 10
ћомичета имам час за дерматолог - д-р Ѕалабанова / јлександровска болница/, н€ма да мога да отида така, че може н€кой да се възползва от него. „асът е на 31.03, преди об€д. ѕрегледа ми казаха, че струва 40 лв. јко н€кой се интересува да ми пише на лични и да му дам точни€ час и име.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 10
„асът е даден вече. Peace
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте,
от известно време насам изчетох доста дискусии за добър кожен лекар в —офи€. ѕрепоръчаха ми да се довер€ на ћедицинска академи€. –ов€ из нета и ми изникват два въпроса - кожната клиника на ћј и тази в јлександровска болница едно и също нещо ли е? ƒори намерих различни телефони, които за съжаление не записах веднага, а сега не мога да се сет€ къде съм ги вид€ла - сигурно б€ха поне н€колко.
¬тори€т ми въпрос е свързан с д-р ≈мил Ѕърдаров. Ќеверо€тни неща прочетох за него, но понеже е клиничен ординатор към клиниката в јлександровка болница н€мам иде€ дали изобщо може да си запишеш час при него.
«нам, че темата е стара, но много се над€вам н€кой да може да ми помогне, тъй като не съм от —офи€, а проблемът ми се задълбочава.
Ѕлагодар€ ¬и предварително!
÷итирай
0 ѕотребители и 3 √ости преглежда(т) тази тема.
210-224 от 266 отговора