Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 окт. 2007, 16:38 ч.
  • Преглеждания  9 254  Мнения  11  Онлайн  2
Отговори
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Моля ви, ако някой знае рецепта за хубави, хрупкави и пикантни панирани пилешки крилца да сподели с мен. Аз като ги направя стават трагедия, а така ги обичаме. Също така не мога да се справя с изпържването им. Аз ли на силен котлон ги пържа не знам, но или панировката пада при слаб котлон или пък бързо изгаря при силен.

Реклама
# 1
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 711
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug

# 2
  • край морето
  • Мнения: 3 623
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug

Правих ги по този начин и станаха страхотни  Peace

# 3
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Благодаря ви момичета за светкавичните отговори. Ще ги направя. А мога ли да не ги варя или ще останат сурови.

# 4
  • Мнения: 3 377
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug


И аз ги правих по тази рецепта и станаха страхотни, но това не е ли рецептата на Руска?

# 5
  • weltweit
  • Мнения: 6 145
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug
МММм, звучи супер, а и аз както не съм фен на пърженото, тъкмо мързелива рецепта за мен  Mr. Green Мерси за което   bouquet

# 6
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
За тази рецепта ти трябва:
10 пилешки крилца,
100 прясно мляко
4 с.л. галета
5 с.л. брашно
2 с.л горчица
малко магданоз
лют червен пипер, чер пипер олио сол
Разрязваме сухожилията.После панираме по следния начин: брашното +горчицата на по-гъста каша.Претрива се през длани за едри трохи.Крилцата се "отупват" в трохите и се топват в яйцата,после в млякото.Овалват се в галета но в нея да има магданоз,чер пипер, сол и червен лют пипер .Пържат се в силно олио, но могат да се пече и във фурна.

# 7
  • Мнения: 3 377
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232458.msg5265092#msg5265092 ето линк към крилцата на Руска

# 8
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Още веднъж, много ви благодаря момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 9
  • София
  • Мнения: 190
Пък моята панировка е : 1 чаша бира + 1 яйце + брашно. Сварените крилца ги топя първо в нея, и после в галета, и - в тигана.

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
сваряваш ги , после ги омазваш хубаво с майонеза и после топиш в галета където си си сложила пикантните подправки и печеш във фурната  Hug
Еееей, Зечова, направо ме зариби с тази рецепта!  Hug

# 11
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Аз ги харесвам мариновани в сой сос, джинджифил и чесън. Панирани в брашно и пържени. Може към маринатата да се прибави и лют сос по вкус ако се харесват пикантни.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт