Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 392
Майката на наша приятелка беше направила пилешки пържолки и сос със гъби отстрани за новогодишната нощ. Не я попитах тогава са рецептата ....Когато правя моите на фурна стават мноооого сухи, направо съсипвам месото.
Бихте ли споделили ако знаете как да ги направя "за ядене"?
Благодаря ви предварително:)
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Ники1,
Ако ги приготвяш на скара ,има един малък трик!Ако искаш си сложи в марината, начукай я или я обработи по твой вкус и желание.Но преди да я метнеш на скарата,я сложи за 10-ина минути във фризера!Когато се стегне пържолата от студа  я слагаш веднага на силно загрята скара.По този начин ,месото се стяга отвън,хваща нещо като коричка и не позволява сока й да се изпари и да стане суха.И е важно да се пече с една и съща продължителност /като време/и от двете страни.
А ако я приготвяш на фурна ,тук най-важна роля играе предварителната подготовка на месото-маринатата!Накисни месото в малко лим.сок +соев+1-2 с.л. олио и остави за 4-5 часа.И ако искаш да стане крехка,първо се задушава под фолио или капак в йенаглас, и след това се запича до приятно червен цвят!
Дано поне с нещо съм ти била полезна!Опитвай различни начини,така ще откриеш сама кой метод на приготвяне най-ти допада! Very Happy
Цитирай


Мнения: 2 392
Благодаря ти много Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.