Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора
как се прави.
Момичета помагайте:)
Цитирай


Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.

Цитирай


Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.


И аз така , само го варя в обикновенна тенджера !
Цитирай


И аз го варя в тенджера под налягане, беля и нарязвам, но след това просто го запичам с маслото за 10-15 мин във фурната.
Цитирай


Благодаря ви момичета!
Безценни сте!
Цитирай


как се прави.
Момичета помагайте:)

Един добронамерен съвет - преди да сложиш езика да се вари в бързоварката НЕПРЕМЕННО го надупчи на няколко места с дебела игла (респ. клечка за зъби, шишче или др.п.).
Знам за няколко случая на "взривяване" на тенджера от надуване на езика.
След като извадиш езика, още топъл (но не горещ, за да не те изпари) го обели.
Може да го нарежеш на филийки или цял да го замразиш в камерата, като аварийка за нечакани гости.
Много е вкусен - леко охладен и залети филийки от него полети със сос тартар.
Ако решиш и на манджа можеш да го направиш - с ароматен доматен сос и китайски/или печурки гъби.
Успех!
Цитирай


Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Цитирай


Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.
Цитирай


Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.

мерсиии  Hug
Цитирай


много обичаме в къщи език,освен в масло го поднасям и със заливка от кис.мляко+майонеза,добавям в заливката и чесън,черен пипер сол и малко горчица Peace
Цитирай


1-9 от 9 отговора