Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора

София

Мнения: 3 480
как се прави.
Момичета помагайте:)
Цитирай


Мнения: 468
Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.

Цитирай

София

Мнения: 444
Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.


И аз така , само го варя в обикновенна тенджера !
Цитирай

Atlanta

Мнения: 190
И аз го варя в тенджера под налягане, беля и нарязвам, но след това просто го запичам с маслото за 10-15 мин във фурната.
Цитирай

София

Мнения: 3 480
Благодаря ви момичета!
Безценни сте!
Цитирай

София

Мнения: 126
как се прави.
Момичета помагайте:)

Един добронамерен съвет - преди да сложиш езика да се вари в бързоварката НЕПРЕМЕННО го надупчи на няколко места с дебела игла (респ. клечка за зъби, шишче или др.п.).
Знам за няколко случая на "взривяване" на тенджера от надуване на езика.
След като извадиш езика, още топъл (но не горещ, за да не те изпари) го обели.
Може да го нарежеш на филийки или цял да го замразиш в камерата, като аварийка за нечакани гости.
Много е вкусен - леко охладен и залети филийки от него полети със сос тартар.
Ако решиш и на манджа можеш да го направиш - с ароматен доматен сос и китайски/или печурки гъби.
Успех!
Цитирай

София

Мнения: 4 412
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Цитирай

София

Мнения: 2 956
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.
Цитирай

София

Мнения: 4 412
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.

мерсиии  Hug
Цитирай


Мнения: 2 830
много обичаме в къщи език,освен в масло го поднасям и със заливка от кис.мляко+майонеза,добавям в заливката и чесън,черен пипер сол и малко горчица Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора