Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

по света

Мнения: 1 453
Имам питане към вас.Вчера купих хайвер отворих търсачката тук и видях че основно са два начина за разбиването му.
Избрах рецептата с хляб,сложих всичко,разбих според мен добре,сложих много малка глава лук и лимон.Проблема е че остана много силен вкус на риба и то толкова че на мъжа ми му стана гадно и не можа да го преглътне.Аз го ям,но от бременноста да кажем имам извратен вкус Very HappyДругото е че цвета не стана толкова светъл.
Въпроса ми е къде се провалих???
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
слагай още хляб и олио и продължавай да разбиваш.

аз от 1 ч.л. хайвер правя 1 гювече разбит.
Цитирай

Варна

Мнения: 510
Сложила си много хайвер и малко хляб.
Леля ми слага на разбития хайвер копър (и лимон, разбира се) и така се неутрализира добякъде рибешкият вкус.
Цитирай

по света

Мнения: 1 453
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?
Цитирай

Варна

Мнения: 510
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.
Цитирай

по света

Мнения: 1 453
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.
Да,права си иначе ще го преложа на кучето Thinking
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

ще стане.

П.П. аз не слагам лук когато разбивам голямо количество, защото като престои и дава лош дъх на хайвера.
нарязвам на ситно лук и го разбърквам с толкова хайвер, колкото би се изял на един път.

останалият стои в плътно затворена кутия. скоро чакам прясна доставка...ммм
Цитирай


Мнения: 132
Освен всичко останало,което са ти написали, ти препоръчвам да прибавиш и малко вряла вода и да продължиш да разбиваш.Така ще стане и по-пухкав.
Цитирай

по пътеката

Мнения: 3 087
хляб  и олио, това е панацеята, ако  не се издъни от лука!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.