Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 7 ноем. 2007, 12:52 ч.

въпрос за хайвер,нещо се провалих

  • 464
  • 8
  •   1
Отговори
  • по света
  • Мнения: 1 475
Имам питане към вас.Вчера купих хайвер отворих търсачката тук и видях че основно са два начина за разбиването му.
Избрах рецептата с хляб,сложих всичко,разбих според мен добре,сложих много малка глава лук и лимон.Проблема е че остана много силен вкус на риба и то толкова че на мъжа ми му стана гадно и не можа да го преглътне.Аз го ям,но от бременноста да кажем имам извратен вкус GrinningДругото е че цвета не стана толкова светъл.
Въпроса ми е къде се провалих???

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 694
слагай още хляб и олио и продължавай да разбиваш.

аз от 1 ч.л. хайвер правя 1 гювече разбит.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 555
Сложила си много хайвер и малко хляб.
Леля ми слага на разбития хайвер копър (и лимон, разбира се) и така се неутрализира добякъде рибешкият вкус.

# 3
  • по света
  • Мнения: 1 475
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

# 4
  • Варна
  • Мнения: 555
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.

# 5
  • по света
  • Мнения: 1 475
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.
Да,права си иначе ще го преложа на кучето Thinking

# 6
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 694
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

ще стане.

П.П. аз не слагам лук когато разбивам голямо количество, защото като престои и дава лош дъх на хайвера.
нарязвам на ситно лук и го разбърквам с толкова хайвер, колкото би се изял на един път.

останалият стои в плътно затворена кутия. скоро чакам прясна доставка...ммм

# 7
  • Мнения: 132
Освен всичко останало,което са ти написали, ти препоръчвам да прибавиш и малко вряла вода и да продължиш да разбиваш.Така ще стане и по-пухкав.

# 8
  • по пътеката
  • Мнения: 3 104
хляб  и олио, това е панацеята, ако  не се издъни от лука!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт