Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 271
Та това ми е въпроса - дайте ми рецепти за вкусно свинско с боровинки...
Имам съвсем прясно свинско от свеки и размразени боровинки... как да ги обединя във вкусна вечеря?
  chef  bouquet
Цитирай


Мнения: 9 183
Рецептата на Надя от Перфектната вечеря! Very Happy
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 802
първи вариант:
изпържваш пържолите за кратко на силен огън от 2те страни. заделяш ги в чиния. в същата мазнина запържваш наситнен лук, малко чесън, малко джиджифил, ако имаш, черен пипер,сол
добавяш боровинките и 1 чаша червено вино. оставяш една минута да се изпари алкохолът от виното и нареждаш пържолите.

задушаваш на тих огън.

сервират се с картофено пюре.

втори вариант:
ако месото е на цяло парче, а не на пържоли, тогава го подправяш с пипер и сол и на силен котлон за кратко запържваш от всички страни, да му се затворят порите.
увиваш във алуминиево фолио и слагаш в печката за около 1-2ч. на 80С

през това време правиш редукция от 1/2 б. червено вино и около 1/2 ч.ч балсамов оцет. добавяш и боровинките и бавно вариш.

сосът трябва да се сгъсти.може да се подправи със сол и пипер.

сервира се парче месо с малко от соса и за гарнитура от печени или варени картофи.
« Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 13:36 от asyalein »
Цитирай

София

Мнения: 1 271
Благодаря момичета!
Ще стане вкусотийката!   chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.