Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 ноем. 2007, 12:03 ч.

Палачинка /солена/ по швейцарски

  • 883
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 680
Дано не повтарям нещо публикувано вече  Embarassed Но снощи попаднах на тази рецепта, направих я, хареса ми и реших да я споделя.
Необходими продукти. 1 кг. сварени картофи. 1 голяма глава лук, малко зеленчуци по избор, грах, царевица, чушка, според предпочитанията. Може и гъбки. Сол и черен пипер на вкус. Малко риган.
В тефлонов тиган се слага да се задуши ситно нарязания лук с масло. През това време сварените картофи се рендосват. Прибавят се към лука. Добавят се и зеленчуците. Ако са сурови се задушават заедно с лука. Аз използвах консервирани, затова ги прибавих с картофите. Слагат се подправките и се разбърква добре, да стане шарено  Simple Smile С шпатола или каквото ви е удобно се заравнява и силно се притиска . Става и с равна чиния. Като се запържи се обръща в чиния , слага се още масло в тигана и се връща, за да се запържи и от другата страна. Може да се сервира, като гарнитура, а може и като ястие с прясна салата. Аз го сервирах с колелца топено сирене отгоре, салата от краставици и айрян. Стана супер. Дано ви хареса и да ви е сладко.  Peace

# 1
  • нтжво
  • Мнения: 162
                  Ще пробвам. Идва зимата и повечето вечери сме в къщи, така че ще има с какво да изненадам семейството.  Wink

# 2
  • София
  • Мнения: 1 680
Пробвай, не е тежко, много е вкусно  Peace реже се, като торта   chef



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт