«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравословни проблеми и профилактика
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 29 отговора


ћнени€: 2 503
“ези продукти на јлое вера много се рекламират, но на мен лично не ми вдъхват много доверие продуктите закупени от дистрибутори не знам защо.
—игурно си права за много от продуктите  на мрежови компании, но начина на разпространение н€ма общо с качеството според мен. ‘оревър е компани€ с 30 годишна истори€, произвежда 92% от алоето в света, мислиш ли че ако продуктите не са качествени ще се продават в над 120 държави.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 146
”чуди ме, че толкова много от вас твърд€т че имат студени крака. «атова ще напиша още нещо:
—поред  итайската медицина причина за това състо€ние може да е пониженото орос€ване на крайниците, и там съдоразширители като гинко и др. биха помогнали.
¬ други€ типичен случай, който е доста по-чест, причина е понижен ян на бъбреците, и лекувайки този орган ( с акупунктура, билки, ...) се подобр€ва не само орос€ването на краката, но и общото състо€ние на ц€лото т€ло.
» така, едно и също състо€ние (студени крака) се третира по различен начин в зависимост от първопричината му.
÷итирай


ћнени€: 2 749
јкупунктурист, би ли казал колко струва един сеанс горе-долу bouquet
÷итирай

јбсурдистан

ћнени€: 3 241
» аз съм с този проблем, но гинкото и другите подобни не ми помагат. —амо ми свал€ кръвното, което не ме устройва. «атова си сед€ така.
÷итирай


ћнени€: 2 749
» аз съм с този проблем, но гинкото и другите подобни не ми помагат. —амо ми свал€ кръвното, което не ме устройва. «атова си сед€ така.
јз пък още нищо не съм пила, но е отвратителен този проблем Sick ƒори л€тото в жегата краката са ми измръзнали #Crazy
÷итирай


ћнени€: 2 503
ќчевидно студените ръце и крака не са само само от лошо орос€ване. »менно защото и на мен гинкото дълги години не ми помагаше, като прочетох за другите съставки на √инко + на ‘оревър Ћивинг реших да опитам с него и не сгреших. ѕоста ми ще стане малко дълъ но си позвол€вам да ви копирам малко информаци€ за другите китайски билки, които влизат в състава на √инко +
 √анодерма, от гъбата рейши, се използва в традиционната китайска медицина вече над 4000 г. ¬ азиатските страни има дълга истори€ и репутаци€ на тоник, удължаващ живота, съпоставим с женшена.  итайското й име Длинг жиУ означава Дбилката на духовната мощУ, а ганодермата е била високо ценена като Деликсира на животаУ.  итайците € използват, за да усил€т множество функции на т€лото. ÷енена е за това, че подобр€ва обм€ната на веществата и кръвообращението, като подпомага обмена на кислород и флуиди в т€лото. »зследвани€та също така показват, че съдържа много видове биологично активни съставки, включително полизахариди, мастни киселини и аминокиселини. ¬ъпреки че изследвани€та са единични, има достатъчно доказателства за нейните различни биоактивни функции в подкрепа на добрата й репутаци€ на много ценен тоник.
 Ўисандрата е пълз€ща лоза с малки червени плодове и се среща в —еверен  итай.  итайското й име е Дву-уей-зиУ или Дплод с пет вкусаУ, понеже едновременно е сладка, кисела, горчива, солена и люта. —чита се, че шисандрата има адаптогенни свойства и засилва устойчивостта на организма към болести и стрес. Ўисандрата съдържа вещества, наречени лигнани, за които се см€та, че допринас€т за възстанов€ване на тъканта на черни€ дроб, увредена от вирусен хепатит и алкохол. Ћабораторни изследвани€ показват, че шисандрата може да повишава издръжливостта, да дава сила и да намал€ва чувството за умора.
 ‘о-ти (или хи-шу-ву) също произхожда от  итай, където се отглежда и до днес. ћоже да се използва в сурово състо€ние, но общоприетото мнение е, че е много по-добро изсушено на слънце. «а китайците сушеното на слънце фо-ти е една от най-важните билки против стареене и намира широко приложение в тонизиращите рецепти.

ј иначе √инкото не би тр€бвало да понижава кръвното, напротив , отраз€ва се много добре на хора с ниско кръвно.  :bouquet:
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7 056
ј иначе √инкото не би тр€бвало да понижава кръвното, напротив , отраз€ва се много добре на хора с ниско кръвно.  :bouquet:

¬ листовката на √инко ¬ин пише, че е подход€щ за хора с високо кръвно и малко се поколебах дали да го пи€, защото съм с ниско и се притесних да не ми го свали още повече. ¬ крайна сметка се чувствам отлично, откакто го взимам.

ƒори л€тото в жегата краката са ми измръзнали #Crazy

Ќа мен ми се е случвало л€тно време пръстите на ръцете /и по-точно под ноктите/ да ми посин€ват, освен че са ми студени.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 146
ѕазарните цени в —офи€ са 40, в провинци€та малко по-малко, по курорти - 60 Embarassed. Ќ€къде използват трикове- иглотерапи€та е по-евтина newsm78, но те карат да си платиш иглите Crazy или н€ко€ друга част от общата процедура. «а деца  Blushпо принцип цената е наполовина.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 146
mama Tin, браво за обширната информаци€. ќт тези н€колко билки само √инкото подобр€ва кръвообращението, другите билки са полезни но имат други функции.
÷итирай


ћнени€: 2 503
mama Tin, браво за обширната информаци€. ќт тези н€колко билки само √инкото подобр€ва кръвообращението, другите билки са полезни но имат други функции.
Peace јми нали и аз това казвам, а и вие! явно не само гинко е необходимо за да си стоплиш ръцете и краката newsm78
÷итирай


ћнени€: 170
ќт години имам проблема "студени ръце и крака" и освен че ми е некомфортно студено,  миналата зима забел€зах /а и всички останали/, че ръцете ми са отвратително лилави дори и когато съм на топло. » въпреки, че това ме притесн€ваше, отново не предприех нищо. “ази година още при първото застуд€ване забел€зах, че освен естетически проблема ми става доста сериозен защото при допир със студена вода чувствах парене, а в последствие и затруднено движение на крайниците. “ова вече ме стресира и отидох при лични€ си лекар, който ми даде направление за съдов хирург. Ќаправиха ми куп изследвани€, за да се изключи ревматизъм и сега ми предстои още едно с н€какъв апарат "ƒоплер",след което веро€тно ще се потвърди диагнозата:"—индром на –ейно". “ова, което разбрах е, че  е  р€дко срещано забол€ване при младите жени и не се лекува, само се подържа до настъпване на менопаузата, когато е възможно да отшуми от само себе си. ¬се още не са ми предписани лекарства, но сама реших да пи€ √инко ¬ин, докато ми направ€т изследването.
«атова ви съветвам, непременно отидете на лекар.
÷итирай

на по- добро м€сто

ћнени€: 1 029
аз също съм със студени крайници през всички сезони.»мам и ниско кръвно-незнам дали имат отношение едно към друго.пила съм гинко прим, както и други добавки, съдържащи въпросната билка.Ќе съм забел€зала особен ефект върху орос€ването точно, по-скоро временен беше,но по отношение на концентраци€та наистина оказва неверо€тен ефект -изкарах много силна сеси€ докато го приемах Very Happy
÷итирай

Ќе, ц€ла вселена...

ћнени€: 2 513
ѕо принцип е присъщо жените да се оплакват от студени ръце и крака (аз също съм със вечно ледени крака), беше свързано нещо с кръвообръщението, което е полово обусловено, но не помн€ точно. ћного ми е странно дали ще помогне това прочуто гинко newsm78 »ма и на ¬алмарк гинко, пък техните неща нали са доста скъпи и минават за качествени... ƒаже мъж ми ми звън€ преди час (на работа съм в момента) да ми поръча утре да му куп€ √инко ѕрим ћј’, че гледал рекламата ли, чел във вестника нещо такова, пък той има проблеми с вените на краката и не знам струва ли си да се купи? Ќикой ли не е ползвал да каже има ли н€каква разлика с и без гинко?
÷итирай

на по- добро м€сто

ћнени€: 1 029
dark moon за вените има специален продукт на валмарк (забравих му името), но провери.
÷итирай

Ќе, ц€ла вселена...

ћнени€: 2 513
dark moon за вените има специален продукт на валмарк (забравих му името), но провери.
ќх, то има 1000-ди продукти, но гинкото подобр€ва кръвообръщението, та затова. »наче от почти два месеца взима и ленено масло на капсули и се чувства по-добре, но ми се ще да добавим и гинко и да има по-добър ефект. «нам ли и аз...
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 29 отговора