Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 ноем. 2007, 22:48 ч.

Тесто в микровълнова?

  • 1 453
  • 7
  •   1
Отговори
  • В. Търново
  • Мнения: 70
Някъде ми мина покрай ушите, че тесто може да бъде втасвано в микровълнова фурна. Само че това е единственото нещо, което запомних  smile3522 Така че, мили дами, повече инфо по темата ще ми бъде от полза. Примерно колко минути се прави, на каква мощност, има ли значение какво е тестото и пр. Благодаря ви, мъжете ми ще ви благодарят два пъти повече   261uu

# 1
  • Мнения: 506
а защо не във фурната?

# 2
  • София
  • Мнения: 1 655
На най-ниската мощност (при мен е 20%) за 2 минути. След това се оставя в микровълновата, без да се изважда. Ако има нужда, може да се пусне отново на същата мощност по-късно.

# 3
  • В. Търново
  • Мнения: 70
А там как  newsm03

# 4
  • Мнения: 2 538

На 50 градуса.

# 5
  • Мнения: 4 485
Тестото втасва на топличко. Никога не съм използвала фурна или микровълнова за тази цел, но предполагам, че една температура от 40-50 градуса би свършила работа.
Аз лично покривам съда, в който е тестото с хавлиена кърпа и го слагам в близост до камината, може до парното или друг вид отоплителен уред. Не отнема много време, за да втаса.

# 6
  • Мнения: 224
Аз оставям тестото да ми втасва във фурната.Предварително я загрея малко и я изключвам.

# 7
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
И аз използвам микрото да втасвам тестото.Купата я слагам на 3 минути,на 20% мощност и после я оставям вътре докато се надигне.Когато още не палим камината и в кухнята е по-хладно това е идеален вариант. Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт