«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

»скам бебе
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 31 отговора
«дравеите, нова съм тук и мол€ за ¬ашето мнение. »мам нередовен цикъл - идва ми 3-4 пъти годишно. —ега с при€тел€ ми искаме бебе. ѕоследни€ ми цикъл беше на 30 септември, октомври премина в опити, но за съжаление тестовете показват 1 чертичка. ƒаите ми съвет мол€ ¬и.
÷итирай


ћнени€: 155
Ќай-добри€ съвет който мога да ти дам е марш на доки, защото най-веро€тно имаш хормонални проблеми. 3-4 пъти годишно е много претиснително! ѕотърси специалист, об€сни му как сто€т нещата, нека те прегледа и да действате по въпроса. —поред мен тр€бва да се работи първо в посока откриване на проблема и нормализиране на цикъла. ”спех ти пожелавам и да пишеш!
÷итирай

Gr

ћнени€: 65
Ќай-добри€ съвет който мога да ти дам е марш на доки, защото най-веро€тно имаш хормонални проблеми. 3-4 пъти годишно е много претиснително! ѕотърси специалист, об€сни му как сто€т нещата, нека те прегледа и да действате по въпроса. —поред мен тр€бва да се работи първо в посока откриване на проблема и нормализиране на цикъла. ”спех ти пожелавам и да пишеш!
Peace Peace
÷итирай
Ѕлагодар€ за отговора )) ’од€ от 4 ри години по доктори, пила съм какво ли не, но не се нормализира цикалът ми. Ќакра€ 4ри доктора единодушно решиха- че просто съм си такава. )) Ќ€мам проблеми, намам ѕ я - нищо... ћоже би тр€бва да чакам да ми дойде и чак тогава да се опитаме с бебеправенето ....... и аз незнам какво да прав€
÷итирай


ћнени€: 155
ћи това наистина е странно, но аз си мисл€, че тр€бва да има н€каква причина. ћисл€, че може би поради лиспата на цикъл, липсва и овулаци€ и може би от там тр€бва да тръгнете. —ледили ли сте овулаци€та? ћоже би наистина тр€бва да потърсиш специалист по стерилитет( не твърд€ че го имаш), но такъв лекар е по еродиран в случаи като тво€, защото и 20 год. да минат, ако се занимават с тво€ проблем обикновени аг-та н€ма да намер€т проблема. » на мен обикновени докторчета ми казваха, че н€мам проблеми, а специалиста по стерилитет само ми вид€ един косъм поникнал не където тр€бва и ми каза с кой хормон имам проблем- после резултата от изследването потвърди неговата диагноза. “ака че, мисл€, че не си попаднала на специалист.  акви изследвани€ си правила до момента?
÷итирай
 ръвни, 8 хармонални / всичките аха-перфектни/, видеозони
÷итирай


ћнени€: 155
Ќаистина е странно, че хормоните са наред, а н€ма цикъл... ƒано повече момичета се включат, защото май ставам безсилна по тво€ въпрос. ¬се пак успех, дано намериш точни€ лекар и постигнеш заветната цел-да имаш бебе!
÷итирай


ћнени€: 3 790
’од€ от 4 ри години по доктори, пила съм какво ли не, но не се нормализира цикалът ми. Ќакра€ 4ри доктора единодушно решиха- че просто съм си такава. )) Ќ€мам проблеми, намам ѕ я - нищо... ћоже би тр€бва да чакам да ми дойде и чак тогава да се опитаме с бебеправенето ....... и аз незнам какво да прав€
¬се едно прочетох за себе си...—ъчувствам ти, зна€ колко е непри€тно. ¬ъпреки всичко и въпреки перманентно нередовни€ си цикъл имам почти 10 годишно момиченце. ¬ момента се прав€т опити за второ дете, но на този етап нищо...ƒано се получи при вас.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 3 244
» аз съм с доста нередовен цикъл на 2-3 месеца се €в€ва,и аз н€мам ѕ я,но за разлика от теб при мен има хормонални смущени€,и докторите при които съм ходила ми казаха че е генетично,повечето доктори твърд€т че като род€ едно дете и ще се нормализира цикъла...е да ама засега н€маме успех.ѕри мен единствено със схема от лекарства идва редовно иначе не.
ƒано да се похвалиш скоро  Hug 
÷итирай


ћнени€: 3 104
nokia, какво ще рече, че хормоналните са "аха перфектни"? »ма ли н€кой не в норма? »зобщо какви са ти резултатите?
÷итирай


ћнени€: 220
«драсти  newsm03!
Ќе искам да те успоко€вам, но аз съм с същи€ проблем като теб и преди седмица разбрах , че чакам бебче. Ќо за да си сигурна в постигане на целите, при първа възможност тичай при лекар€ си. јз лично отказвах да пи€ всички хормонални таблетки, с които се мъчеха да ме натъпчат. Ќо не се притесн€вай, може да не е нищо опасно. ”спех  smile3525
÷итирай


ћнени€: 27
«дравей Ќоки€...ще ти разкажа една истори€...Ќа мо€та сестра когато и дойде след това и идваше през пет, шест дори осем месеца...майка ми се беше притеснила доста...къде ли не € откара и нищо всичко нормално...след това се омъжи и още първи€ опит беше бременна...след като роди същата истори€ през два през три месеца и идваше...решиха да имат второ дете и хоп от първи€ път дори след като роди и второто дете има и един аборт пожелание..сега е със спирала щот както е думата от плюнка забремен€ва...ние с милото пробваме вече осми месец и нищо..сестра съм и и сме толкова различни..дано да ти помогна с това и на всички момичета с такъв проблем, че може би когато дойде менструаци€та същи€ месец си има овулаци€....
» още нещо наскоро ми каза,че пие едни билкови хапчета на н€кой си доктор и и беше дошло след това...незнам точно как се казваха, но ако н€кой се интересува ще € питам и ще ви кажа..т€ поне беше доволна..
« ѕоследна редакци€: ср, 14 ное 2007, 15:50 от kostadinka79 »
÷итирай

¬арна

ћнени€: 261
»мам при€телка със същи€ проблем - идва и на три или четири месеца веднъж. »ма си обаче две дечица. ≈динствено € тормози защо не и идва всеки месец, тъй като се чувства по напрегната и нервна. ѕрепоръчах и да пробва овесени €дки/б€х чела, че са много добри за регулиране на хормоните/. » знаете ли какво се получи? —лед редовна употреба/всеки ден по пет супени лъжици/, три месеца беше с редовна ћ÷. ћожете да пробвате, само дето много омръзват - иначе са много, много полезни/дори за мъже/.
÷итирай


ћнени€: 3 790
...
“ова ще го пробвам. —амо един нелеп въпрос..ядките сурови или 5 лъжици варени?
÷итирай

¬арна

ћнени€: 261
Kasidy, аз съм си ги приготв€ла варени, а при€телката ми за ко€то писах ги е заливала с гореща вода/ захлюпват се да набъбнат, може и с мл€ко/. ѕробвай така щом т€ така е намерила полза. јз просто ги консумирах не по та€ конкретна  причина.  упи си от ситните, че по лесно се преглъщат и н€мат люспи. Ќа опаковката също има начин на употреба. ”спех! ƒано също намериш полза.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 31 отговора