Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

ребра как?

  • 12 апр. 2005, 20:57 ч.
  • Преглеждания  3 706  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 392
Прерових темите назад, но не можах да открия нищо.
Та как приготвяте ребра? Какви подправки слагате, на каква температура печете?

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 159
Купувам си от Метро, специални заготовки на ребърца, едни такива мънички. Мъжът ми ги нарича хармонички. Мариновам във вино, соев сос, черен пипер, олио, сол дълго, дълго време и после лятото на жар, на барбекю или сега на скарата.



# 2
  • Варна
  • Мнения: 886
И без много подправки пак стават вкусни. Аз само осолявам, слагам малко вода на дъното на тавата и мятам във фурната. От това по-лесно здраве му кажи Simple Smile

# 3
  • Мнения: 2 392
ние все още нямаме барбекю. На каква температура печете и завивате ли с фолио или направо печете?

# 4
  • Мнения: 1 349
Цитат на: Niki1
ние все още нямаме барбекю. На каква температура печете и завивате ли с фолио или направо печете?

Аз пека без фолио на 160 С, като ги обръщам веднъж. Може и в торбичка за печене. Хем не миеш тава после  Wink

# 5
  • БУРГАС
  • Мнения: 138
Мога да добавя към по- горните подправки за марина червен пипер , малко кетчуп , малко горчица  и така се получава една гъста кашичка заедно със соевия сос и т.н.Аз ги пека при 225градуса като ги обръщам няколко пъти за да станат по- хрупкави-  а ако сложиш и малко мед в марината ще станат с още - по хрупкава кожичка.В Била ги продават готови мариновани с една австрийска подправка и са много сполучливи!Добър апетит!

# 6
  • Ottawa, Canada
  • Мнения: 2 452
Не зная дали американските ребра са като канадските, но ако не се сварят предварително стават много жилави. Потърси из нета, защото нашия скромен опит от ребра на барбекю бе особено неуспешен (поради неправилна предподготовка).

# 7
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Цитат на: kеit
И без много подправки пак стават вкусни. Аз само осолявам, слагам малко вода на дъното на тавата и мятам във фурната. От това по-лесно здраве му кажи Simple Smile

И аз така,освен със сол,със друго не подправям и много ни харесват.
Добре,че ме подсетихте,имам едни във физера,скоро ще ги метна Laughing

# 8
  • Мнения: 1 425
слагам им балсамов оцет, соев сос, барбекю (готова подправка в шишенца), сол, черен пипер. пресидяват наколко часа и слагам във фурната на 220гр. с вентилатор и на края на 250гр.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт