Имах записан час при д-р Владимиров/чаках си реда над месец с нетърпение  огромно/.отидох с голямо вълнение и надежда /да оставим времето  за път .,тк съм от провинцията/,защото по всичко, което съм чела е  голям специалист и отзвуците са много  добри.
Оперирана съм от киста през05,2007,сега имам отново киста,проблемите  ми са с щитовидната жлеза-Тиреодит на хашимото-посещавам д-р Катя Тодорова.
Исках консултация  по проблемите за комплексно лечение, и по отношение опитите за забременяване при д-р Владимиров.Оперирана съм в майчин дом и д-р Владимиров ме попита -"е,за какво  идвате сега при мен -какво искате,кои ви насочи тук,защо не сте при лекаря които ви оперира "-нещо в този аспект...
при мен прегледа и консултацията едва ли бяха повече от 10 минути.Дали  това време е достатъчно ,за да вникне  и се запознае  с проблемите ми ,той може да прецени ,но аз се почуствах неудовлетворена и си тръгнах с чувство ,че не съм убедена ,за да  му се доверя.
Не искам в никакъв случай да кажа нещо лошо за лекаря.
 просто искам менени вашите прегледи така  ли са протекли
Двоумя се дали да започна лечението което той ми препоръча-сходно е  с това ,което оперирали я ме лекар назначи-но кого да посещавам в  бъдеще ?