Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 ноем. 2007, 20:36 ч.

Филе от акула?

  • 7 931
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 266
Момичета,моля да споделите някоя вкусна рецептичка да сготвя филенцето от акула. PraynigМъж ми го купи и стои вече седмица във фризера.Най-лесно е да го изпържа,но не ядеме нищо пържено. Mr. Green

# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Да ти кажа честно аз основно съм го срещала и яла само пържено или панирано, което пак си е пържено.
Сухо месо е, така че не знам дали би станало добре на скара или печено. Пробвай печено в мазнина, с кръгчета домати и много лук отгоре и отдолу.

Виж и това на Афродита:

Съпруга ми е голям риболовец и това лято ми хващаше писия в Черно море. Моята рецепта за риба е пак с филе от бяла или от акула, може и скумрия даже.
Задушава се много лук и гъби, босилек и чер пипер, няколко скилидки чесън и малко домати /аз ги слагам съвсем накрая, малко преди да я извадя от фурната/. Филетата се нареждат в намаслена тавичка, от горе се полива със задушената смес и се пече до готовност на рибата. При поднасяне се ръси със ситно нарязан магданоз.



# 2
  • София
  • Мнения: 266
Блонди благодаря! Hug

# 3
  • Варна
  • Мнения: 2 379
Все пак ако решите пържено, аз го приготвям панирано с паста Патафри (Патифри  Thinking), като преди това се изкисва във вода с разтворена сода.

# 4
  • Balchik
  • Мнения: 1 732
Ние само панирана я ядем . Party Party Party

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 8 182
И ние панирана я хапваме.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт