Напоследък често се пускат теми, в който се търсият определени филми и по този повод реших, че ще е добре да има една тема, в която всеки да може да попита, когато търси нещо, а не да се пускат отделни теми, които в повечето случай се изчерпват с няколко постинга. Ако модераторите одобрят пускането на тази тема моля да я заковат , така че всички влизащи във форума да я намират лесно. Ако модераторите преценят , че темата не е необходима да я изтрият. Благодаря!
Ихх,ето къде ще питам за един филм С Джеки Чан,много старичък .. казваше се "Черната сянка"-това е бг превода на заглавието.Прегледах филмографията на Дж.Чан,но не мога да разбера кой от всичките е.Някой може ли да ми каже оригиналното заглавие?
Аз пък търся испанският сериал "Служебна защита". Спомняте ли си за него? Главният герой се казваше Дон Косме. Филмът много ми харесваше и бих го гледала с удоволствие отново.
А за какво долу-горе става въпрос във филма? Защото подобно заглавие и аз не открих във филмографията му.
Не помня цялата история,бях дете като го гледах ... обичайната тупаница Помня една сцена как се криеше зад един плащ с две лица-бяло и черно.. докато се биеше с някакъв .. Chanel,на обичайните места от нашия вътрешен не го намирам.
keks4e , без оригиналното заглавие, което явно се разминава с превода трудно ще се намери филма. Четох филмографията на Джеки Чан и на руски, но и там не открих нещо подобно.
Маги ДС, нямам изобщо представа какъв е този сериал. Май не съм го гледала.
Chanel , твоят филм /мини сериал/ не го намирам, но и субтитри за него не намирам.
Субтитри за моя филм със сигурност няма да намяра.Обаче и филмът никъде го няма.Той е направен по книга на Сидни Шелдън.Все пак благодаря на потърсилите.
Български субтитри няма. Превод има само на 4 епизода от сезон 1 и 5 епизода от сезон 4 и явно после са се отказали преводачите. Има само английски субтитри. Иначе и 5-те сезона ги има в Замунда, но без превод.
Хайде да запитам в темата за запитвания - търся два бг. филма, нови - "Шивачките" (мисля, че върви по кината в Сф.) и " Мое мъничко нищо" или нещо от рода...
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.