Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Пуешки гърди- как?

  • 20 ноем. 2007, 09:28 ч.
  • Преглеждания  1 242  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Варна/OC-California
  • Мнения: 921
Здравейте кулинарни майсторки  Grinning
Потърсих във форума, но не открих това, което търся и реших да попитам. Купила съм пуешки гърди за предстоящия празник и ми се иска да ги сготвя някак "по така".
Ще бъда благодарна на всякакви предложения  Hug

Реклама
# 1
  • bg
  • Мнения: 126
Приготвям смес от сирене,босилек,малко лим.сок,масло и черен пипер.На пуешките гърди правя джоб и пълня с тази смес.Отвора го забождам с клечки.Съвсем леко запържвам от двете страни и пека във фурна.Това е,дано да съм ти била полезна.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 001
В йената(или в гювеч) с топено сирене,сметана и подправки и във фурната.Гарнитура ориз със зеленчуци...Примерно....

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 11:37 от TheNMaster

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт