Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 ноем. 2007, 16:32 ч.
  • Преглеждания  69 217  Мнения  261  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 173
Не мога да изям само едно парче:

Продукти:
3 кутии котешки езичета (начупени на парченца)
3 малки кофички заквасена сметана (аз купувам една голяма и една малка на Данон)
3-4 лъжици захар
плодовете на един компот от ананас (предварително изцедени и готово нарязани на парченца)
1 ч.ч. нарязани орехи

Всичко се смесва заедно. В плитка тенджера се постила алуминиево фолио. Изсипва се сместа, тенджерата се захлупва и се оставя поне 8 часа в хладилника.

Вади се, обръща се в съда, в който ще седи, обелва се фолиото и се посипва обилно с кокосови стърготини.

Няма такава вкусотия. Аз не обичам нито компот от ананас, нито кокос, но вкусовете са така перфектно балансирани, че човек не може да се удържи, и докато не му вземат чинията не може да спре. Много добре се връзва с кафенце.

Снимка няма, защото свършва преди да извадим фотоапарата.

Приятен апетит!!!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 16:44 от Lucanka

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Значи нищо не се реди така ли? Объркваш всички продукти(и котешките езичета) и само изсипваш във форма?

# 2
  • София
  • Мнения: 173
Става за 3 минути, всичко объркваш, сипваш, чакаш много, вадиш, посипваш, режеш и свършва.

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
Става за 3 минути, всичко объркваш, сипваш, чакаш много, вадиш, посипваш, режеш и свършва.
А не се ли разлива след като няма желатин примерно ,за да стегне?

# 4
  • София
  • Мнения: 173
Не, тенджерката е около 20-25 см в диаметър, и тортата става висока около 4-5 см. сметаната попива в котешките езичета.

# 5
  • София
  • Мнения: 5 001
Ихаа...Ами ще пробвам смело тогава....  bouquet  за рецептата

# 6
  • На небето
  • Мнения: 5 521
А снимка може ли????  Praynig

# 7
  • София
  • Мнения: 173
Като направя.
Това е една грозна торта, но за сметка на това невероятно хрупкаво-вкусна

# 8
  • София
  • Мнения: 1 677
Това звучи много лесно и вкусно. Аз, като една скарана с правенето на сладкиши домакиня  Embarassed много благодаря за рецептата. Току що я принтвах  Hug

# 9
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Пусни една снимчица

# 10
  • София
  • Мнения: 3 537
Изглежда вкусно и ще го пробвам.
Според мен може перфектно да стане и като десерт в чашки или купички,а за да стане като торта ако се добави един или два желатина и ще стане екстра и няма опастности от разтичане и т.н.

# 11
  • Мнения: 506
щом е бърза ще се пробва........пък и вкусна казват newsm78

за рецептата   bouquet

# 12
  • София
  • Мнения: 5 001
Изглежда вкусно и ще го пробвам.
Според мен може перфектно да стане и като десерт в чашки или купички,а за да стане като торта ако се добави един или два желатина и ще стане екстра и няма опастности от разтичане и т.н.
И аз така мисля да направя.....  bouquet

# 13
  • София
  • Мнения: 173
Не се разтича изобщо. Няма нужда от желатин.

# 14
  • София
  • Мнения: 5 001
Добре ще пробвам,ама ако се разтече  hahaha....ще те каня на гости да показваш как се прави... Joy

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт